Kızlar kötüyüm 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Fırat tarafından oluşturulan Kızlar kötüyüm 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,798 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kötüyüm 😔
Konbuyu başlatan Beyza Fırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza Fırat

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu gün eşim 9 ay boyunca yurt dışında çalışmaya gitti çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti kendimi nasıl başka şeylere yönetebilirim 😔
Canımsın benim eşim de yurtdışında oraya ilk gideceginde senin gibiydim içimden sürekli ağlamak geliyordu ağlama hiç belki sende gidersin ileride eşin belki orada bı düzen kurar bende senin gibiydim 5ay sonra bende gittim şimdi 32+6haftalik hamileyim eşimin yanındaydım 14haftalik Ken geldim be ek doğunca tekrar gidicem canını sıkma inşallah sende gidersin

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın benim eşim de yurtdışında oraya ilk gideceginde senin gibiydim içimden sürekli ağlamak geliyordu ağlama hiç belki sende gidersin ileride eşin belki orada bı düzen kurar bende senin gibiydim 5ay sonra bende gittim şimdi 32+6haftalik hamileyim eşimin yanındaydım 14haftalik Ken geldim be ek doğunca tekrar gidicem canını sıkma inşallah sende gidersin
Bende 25 haftalığım canım gerçekten çok sarsıldm
Çok sarsıldm canım ne yiyorum ne içiyorum beni en iyi sen anlarsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok zor Allah yardımcın olsun inşallah sende gidersin yanına 😞
İnşAllah canım Allah razı olsun 😔

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 25 haftalığım canım gerçekten çok sarsıldm

Çok sarsıldm canım ne yiyorum ne içiyorum beni en iyi sen anlarsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşAllah canım Allah razı olsun 😔
Sorma aynı senin gibiydim bana şaka yapiyorlardi uyuz oluyordum yemin ederim ama benden sana tavsiye kardeşim eşinle ne olursa olsun arani kötü etme sanki onu destekliyor gibi konuş belki bebeğimiz doğunca birlikte geliriz yanına orada yaşarız ailecek dersin canını sıkma evde yanlız mi kalacaksın kuran oku dinle evde rabbim yardımcın olsun İnan bende yanlızım şimdi 32+6haftalik hamileyim kimsem yok oğlum var sadece 13yasinda inşallah sende bende gideriz tez zamanda hayatım

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
1 yıllık evliyim canım ilk bebeğime hamileyim eşim orda demircilk yapıyor bebek daha iyi şartlarda büyüsün diye gitti 😔
Oda haklı canım şartlar çok kötü oldu herşey çok pahalı ne yapsın ailesi için sizin için gitti canım öyle düşün kendini hiç yanlız hissetme biz buradayız bişey e ihtiyaç in olursa yaz elimizden geldiğince yanında olmaya çalışırız canim

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Sorma aynı senin gibiydim bana şaka yapiyorlardi uyuz oluyordum yemin ederim ama benden sana tavsiye kardeşim eşinle ne olursa olsun arani kötü etme sanki onu destekliyor gibi konuş belki bebeğimiz doğunca birlikte geliriz yanına orada yaşarız ailecek dersin canını sıkma evde yanlız mi kalacaksın kuran oku dinle evde rabbim yardımcın olsun İnan bende yanlızım şimdi 32+6haftalik hamileyim kimsem yok oğlum var sadece 13yasinda inşallah sende bende gideriz tez zamanda hayatım
İnşAllah kuzum tabi kimseye kötü yanını vermemek lazım burada ki arkadaşlar akraba dan iyi buraya döktüm içimi

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
1 yıllık evliyim canım ilk bebeğime hamileyim eşim orda demircilk yapıyor bebek daha iyi şartlarda büyüsün diye gitti 😔
Anladım cnm rabbim sağlıkla dogurmayi nasip etsin başka çaresi yok admin baksana zaman nasıl bı hal aldı herşey uçmuş yaşam şartları zorlasmis rabbim başından eksik etmesin nefesi yeter♥️

Tüm sayfalar yüklendi.