Kızlar kovid oldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Esramx33 tarafından oluşturulan Kızlar kovid oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,572 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar kovid oldum
Konbuyu başlatan Esramx33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Esramx33

Kayıtlı Üye
rank
Kemik suyuna sarımsak sirke koyup iç . Şifa olsun inşallah. D vitamini vermişti doktorum bana covid olduğumda . Çok geçmiş olsun . Çok çabuk atlatırsın inşallah
Sen kaç haftalıkken olmştn kuzum hepsini yapıyorum valla ama nefes darlığı yaşıyom çok

Fatmcsrr

Kayıtlı Üye
rank
Sen kaç haftalıkken olmştn kuzum hepsini yapıyorum valla ama nefes darlığı yaşıyom çok
Benimde ilk zamanlardi 3. Ayimda oldum ben şuan 34 haftalık hamileyim asi olmadim ama olacağım muhtemelen. Hicbirsey yiyemiyordum kokular rahatsız ediyordu birde 10 kilo vermiştim hasta olunca . Zar zor salatalık havuç corba o kadar. 😐 Tekrarı olmasın inşallah

Esramx33

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ilk zamanlardi 3. Ayimda oldum ben şuan 34 haftalık hamileyim asi olmadim ama olacağım muhtemelen. Hicbirsey yiyemiyordum kokular rahatsız ediyordu birde 10 kilo vermiştim hasta olunca . Zar zor salatalık havuç corba o kadar. 😐 Tekrarı olmasın inşallah
Amin kuzum ya inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar