Sorum var Kızlar lütfen cvp korkuyorum

• Konbuyu başlatan Dicle kökhan çiftçi
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dicle kökhan çiftçi tarafından oluşturulan Kızlar lütfen cvp korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 374 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar lütfen cvp korkuyorum
Konbuyu başlatan Dicle kökhan çiftçi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
D

Dicle kökhan çiftçi

Guest
Az önce doktordan geldim ve 6 haftalık hamileyim daha önce bi düşük yaşadım ztn şimdi bu gebeliğim için de riskli dedi doktor çok korkuyorum ilaç fln verdi düşük önleyici fln ama ben hala çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan 🥺

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Az önce doktordan geldim ve 6 haftalık hamileyim daha önce bi düşük yaşadım ztn şimdi bu gebeliğim için de riskli dedi doktor çok korkuyorum ilaç fln verdi düşük önleyici fln ama ben hala çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan 🥺
Hiç stres yapma strssten uzak dur doktorunun verdiği ilacı düzenli bir şekilde kullan kuzum , elinden geldiğince dinlenmeye bak. Ve kötü düşünme Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

K

Kağanin annesi

Guest
Malesef canim 10 haftaya kadar korkmaya devam edeceksin. Ama minik simsiki tutunmussa 10 hafta sonra korkun yavas yavas azalacak. Bu korkuyu strese cevirmemeye dikkat et.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum Allah yardımcın olsun stres filan yapma allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.