Kizlar lütfen yardımcı olun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Ecemmm tarafından oluşturulan Kizlar lütfen yardımcı olun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,422 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar lütfen yardımcı olun
Konbuyu başlatan Ecemmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğime bugün sarılık teşhisi koydular en erken atlatabilmek için ne yapmalıyım nasıl çabuk atlatırız

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğime bugün sarılık teşhisi koydular en erken atlatabilmek için ne yapmalıyım nasıl çabuk atlatırız
Bol bol anne sütü vermeli canım ben hastanede ışık tedavisi uyguladılar a sürekli süt verdim canım 1gunde geçmişti normal e döndü değerleri

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kuru dut hasla günlük iki küçük kase sabah akşam suyuyla beraber ye cnm geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuru dut hasla günlük iki küçük kase sabah akşam suyuyla beraber ye cnm geçmiş olsun
Tabi bol bol emzir uyuyorsa uyandır emzir

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Şuan bize de öyle yapıyorlar yaklaşık 2 saat oldu ne kadar içeride durursa o kadar iyi dediler sütü sagip biberonla versem olur mu nasıl yapiyordunuz
Cay kaşığı ile versen biberona alışır memeyi emmeyebilir oda çok zor olur senin icin yada anne memesine uygun biberon emzikleri var ondan al canim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Şuan bize de öyle yapıyorlar yaklaşık 2 saat oldu ne kadar içeride durursa o kadar iyi dediler sütü sagip biberonla versem olur mu nasıl yapiyordunuz
Canım kuvezden alıp şut veriyordum emziriyordum tekrar gözünü bağlayıp koyuyordum dediler ki emzik alın ama bebek almadı emziği sürekli o ışıktan çıkarıp emzirdim canım inşallah yarına senin bebek de iyileşir

Canım sana dut u sorucam hoşaf gibi yapsam suluklar var ya ona koysam hastaneye giderken yanımda götürüp içsem olurmu

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canım kuvezden alıp şut veriyordum emziriyordum tekrar gözünü bağlayıp koyuyordum dediler ki emzik alın ama bebek almadı emziği sürekli o ışıktan çıkarıp emzirdim canım inşallah yarına senin bebek de iyileşir

Canım sana dut u sorucam hoşaf gibi yapsam suluklar var ya ona koysam hastaneye giderken yanımda götürüp içsem olurmu
Olur olur neden olmasın ama tenesini de ye kavanoza köy kaşıkla canim suyuda olur tabiki ama biran önce yap faydasını görürsün çok geçmiş olsun zaten çok haslamiyorsun bir iki kaynar kaynasın yumusasin tamam ılık ılık tüket

Tüm sayfalar yüklendi.