Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar moralim çok bozuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 436166" data-attributes="member: 3155"><p>Valla en iyisini yapmışsın ben işk başta eşime tamam demiştim ev konusunda bulana kadar kayınbabamla kaynımla kalırım sizin evinizde dedim sonra babaö karşı çıktı ya ev alın ayrı yada ben kızımı götürürürüö dedi eşimle 2 gün için de buldum düşün hatta eşyasız bşr baza bile 2 hafta sldığım evde kaldık eşyalarımız helene kadar baba da çok önemli bu konu da</p><p>[automerge]1683548284[/automerge]</p><p></p><p>Gitsin demiyorum eşinin gözünü korkutsun yazık onada hamile hali ile kimseye gizmet etmek zorunda değil hamile birde yatmak ister dinlenmek ister yani onhnda hakkı eşi ile konuşssın dedim çocuk olunca daha kötü olacak ev üstüne ev olmaz vs desin ikna etsin bir müddey gerekirse dişimizi sıkarız ama kendi evimizde otururuz vs desin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 436166, member: 3155"] Valla en iyisini yapmışsın ben işk başta eşime tamam demiştim ev konusunda bulana kadar kayınbabamla kaynımla kalırım sizin evinizde dedim sonra babaö karşı çıktı ya ev alın ayrı yada ben kızımı götürürürüö dedi eşimle 2 gün için de buldum düşün hatta eşyasız bşr baza bile 2 hafta sldığım evde kaldık eşyalarımız helene kadar baba da çok önemli bu konu da [automerge]1683548284[/automerge] Gitsin demiyorum eşinin gözünü korkutsun yazık onada hamile hali ile kimseye gizmet etmek zorunda değil hamile birde yatmak ister dinlenmek ister yani onhnda hakkı eşi ile konuşssın dedim çocuk olunca daha kötü olacak ev üstüne ev olmaz vs desin ikna etsin bir müddey gerekirse dişimizi sıkarız ama kendi evimizde otururuz vs desin [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar moralim çok bozuk