Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar Siz Olsaniz ne yapardınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Seda011" data-source="post: 439552" data-attributes="member: 7139"><p>Kadin sürekli mesaj atıyor dışarıda görüşelim diye ben uyardım yazma diye yüzsüz bana evli adamla işim olmaz diyip yazmaya devam ediyor dışarı da görüşelim diye</p><p>[automerge]1684215215[/automerge]</p><p></p><p>Ben eşimle konuştum kafamın güzelliğiyle konuştum ama kadın rahat durmadı sürekli sırnaşti bende erkeğim diye savundu kendini içmesinin sebebi de bebegimizin kalbinde sıkıntı var dediler o yüzden dedi yinede doğru değil yaptığı biliyorum ama bende anneyim 3 çocuk var ortada onlarida düşünmem gerekiyor daha önce de yapmış olsa 1 dk durmam alır giderim çocuklarımı</p><p>[automerge]1684215482[/automerge]</p><p></p><p>Ben eşimle konuştum kafamın güzelliğiyle konuştum ama kadın rahat durmadı sürekli sırnaşti bende erkeğim diye savundu kendini içmesinin sebebi de bebegimizin kalbinde sıkıntı var dediler o yüzden dedi yinede doğru değil yaptığı biliyorum ama bende anneyim 3 çocuk var ortada onlarida düşünmem gerekiyor daha önce de yapmış olsa 1 dk durmam alır giderim çocuklarımı </p><p></p><p>Ben eşime sordum kendinde olsaydın bu kadınla yine bu kadar yakinlaşir miydin diye aptal mısın öyle derdim olsa parasıyla başka yerlerede giderim dedi telefonumu ne zaman almış hatırlamıyorum bile dedi</p><p>[automerge]1684216693[/automerge]</p><p></p><p>Dalga geçin diye yazmadım benim kocam yapmaz diye birsey ifade etmedim her erkek yapar seninkide dahil benim kocam normalde izin günlerinde bizimle vakit geçirir iş saatleri belli çıkış saatleri belli işle ev arası yarım saatlik mesafede işten çıktığı gibi eve gelir daha önce böyle bir durumda kalmadım daha önce 6 aylik bebeğimizi toprağa verdik karnımda ölmüş şuanki gebeligimdede kalbinde sıkıntı var diyorlar o yüzden içtiğini söyledi zaten kafası dalgindi kaç gündür kolay değil yeğeni de kendince kafası dağılsın diye götürmüş kendisi bekar olduğu için ona içki ısmarlayıp dans etmeye gitmiş kadin o sıra gelmiş ne kadar siktir git dediysem rahat durmadı öptü dedi şuan ayrı yatıyorum haketmedim oda üstüme gelmiyor bence sen daha fazla yazma canımı iyiden sıkma teşekkür ederim aşağılamalarin küçük görmelerin için.</p><p>[automerge]1684216778[/automerge]</p><p></p><p>Dalga geçin diye yazmadım benim kocam yapmaz diye birsey ifade etmedim her erkek yapar seninkide dahil benim kocam normalde izin günlerinde bizimle vakit geçirir iş saatleri belli çıkış saatleri belli işle ev arası yarım saatlik mesafede işten çıktığı gibi eve gelir daha önce böyle bir durumda kalmadım daha önce 6 aylik bebeğimizi toprağa verdik karnımda ölmüş şuanki gebeligimdede kalbinde sıkıntı var diyorlar o yüzden içtiğini söyledi zaten kafası dalgindi kaç gündür kolay değil yeğeni de kendince kafası dağılsın diye götürmüş kendisi bekar olduğu için ona içki ısmarlayıp dans etmeye gitmiş kadin o sıra gelmiş ne kadar siktir git dediysem rahat durmadı öptü dedi şuan ayrı yatıyorum haketmedim oda üstüme gelmiyor bence sen daha fazla yazma canımı iyiden sıkma teşekkür ederim aşağılamalarin küçük görmelerin için.</p><p>[automerge]1684218457[/automerge]</p><p></p><p>Aynen aynen eşime bişey demiyorum aferim iyiki yaptın diyorum sizden beni anlamanızı beklemiyorum zaten belkide ben kendimi ifade edemedin ama şunu da unutmayın hiçbir kadın yada erkek 4 4 lük değildir yarın senin kocanda yapmayacak diye bişey yok eğlenmeye gitse evet haklısın ama iç nedenlerini sorsaydin da keşke öyle yargılasaydın kendisi gitmedi zaten bebeğimizle ilgili sıkıntı var kafası dağılsın diye yeğeni götürmüş onun da ağzının payını verdim belki dedim anlayan 3 5 kişi çıkarda bana akıl verir ama kusura bakmayın benim burda sormam yanlisti bilemedim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Seda011, post: 439552, member: 7139"] Kadin sürekli mesaj atıyor dışarıda görüşelim diye ben uyardım yazma diye yüzsüz bana evli adamla işim olmaz diyip yazmaya devam ediyor dışarı da görüşelim diye [automerge]1684215215[/automerge] Ben eşimle konuştum kafamın güzelliğiyle konuştum ama kadın rahat durmadı sürekli sırnaşti bende erkeğim diye savundu kendini içmesinin sebebi de bebegimizin kalbinde sıkıntı var dediler o yüzden dedi yinede doğru değil yaptığı biliyorum ama bende anneyim 3 çocuk var ortada onlarida düşünmem gerekiyor daha önce de yapmış olsa 1 dk durmam alır giderim çocuklarımı [automerge]1684215482[/automerge] Ben eşimle konuştum kafamın güzelliğiyle konuştum ama kadın rahat durmadı sürekli sırnaşti bende erkeğim diye savundu kendini içmesinin sebebi de bebegimizin kalbinde sıkıntı var dediler o yüzden dedi yinede doğru değil yaptığı biliyorum ama bende anneyim 3 çocuk var ortada onlarida düşünmem gerekiyor daha önce de yapmış olsa 1 dk durmam alır giderim çocuklarımı Ben eşime sordum kendinde olsaydın bu kadınla yine bu kadar yakinlaşir miydin diye aptal mısın öyle derdim olsa parasıyla başka yerlerede giderim dedi telefonumu ne zaman almış hatırlamıyorum bile dedi [automerge]1684216693[/automerge] Dalga geçin diye yazmadım benim kocam yapmaz diye birsey ifade etmedim her erkek yapar seninkide dahil benim kocam normalde izin günlerinde bizimle vakit geçirir iş saatleri belli çıkış saatleri belli işle ev arası yarım saatlik mesafede işten çıktığı gibi eve gelir daha önce böyle bir durumda kalmadım daha önce 6 aylik bebeğimizi toprağa verdik karnımda ölmüş şuanki gebeligimdede kalbinde sıkıntı var diyorlar o yüzden içtiğini söyledi zaten kafası dalgindi kaç gündür kolay değil yeğeni de kendince kafası dağılsın diye götürmüş kendisi bekar olduğu için ona içki ısmarlayıp dans etmeye gitmiş kadin o sıra gelmiş ne kadar siktir git dediysem rahat durmadı öptü dedi şuan ayrı yatıyorum haketmedim oda üstüme gelmiyor bence sen daha fazla yazma canımı iyiden sıkma teşekkür ederim aşağılamalarin küçük görmelerin için. [automerge]1684216778[/automerge] Dalga geçin diye yazmadım benim kocam yapmaz diye birsey ifade etmedim her erkek yapar seninkide dahil benim kocam normalde izin günlerinde bizimle vakit geçirir iş saatleri belli çıkış saatleri belli işle ev arası yarım saatlik mesafede işten çıktığı gibi eve gelir daha önce böyle bir durumda kalmadım daha önce 6 aylik bebeğimizi toprağa verdik karnımda ölmüş şuanki gebeligimdede kalbinde sıkıntı var diyorlar o yüzden içtiğini söyledi zaten kafası dalgindi kaç gündür kolay değil yeğeni de kendince kafası dağılsın diye götürmüş kendisi bekar olduğu için ona içki ısmarlayıp dans etmeye gitmiş kadin o sıra gelmiş ne kadar siktir git dediysem rahat durmadı öptü dedi şuan ayrı yatıyorum haketmedim oda üstüme gelmiyor bence sen daha fazla yazma canımı iyiden sıkma teşekkür ederim aşağılamalarin küçük görmelerin için. [automerge]1684218457[/automerge] Aynen aynen eşime bişey demiyorum aferim iyiki yaptın diyorum sizden beni anlamanızı beklemiyorum zaten belkide ben kendimi ifade edemedin ama şunu da unutmayın hiçbir kadın yada erkek 4 4 lük değildir yarın senin kocanda yapmayacak diye bişey yok eğlenmeye gitse evet haklısın ama iç nedenlerini sorsaydin da keşke öyle yargılasaydın kendisi gitmedi zaten bebeğimizle ilgili sıkıntı var kafası dağılsın diye yeğeni götürmüş onun da ağzının payını verdim belki dedim anlayan 3 5 kişi çıkarda bana akıl verir ama kusura bakmayın benim burda sormam yanlisti bilemedim [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar Siz Olsaniz ne yapardınız