Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum bana fikir verir misiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 484184" data-attributes="member: 3155"><p>Öncelikle rabbim yardımcın olsun diyeceğim ama sen bir adım atmadıkça düzelme olmayacak emin ol ha eşinden düzelmesini beklemen bile acınası bir durum düzelmez çünkü. İleride sırf o illeti almak için seni yavrularını bile kullanır bunların sonu böyle hepsi böyle bitiyor bir zaman sonra çalışacak halleri bile kalmayıp eşe çocuğa yöneliyorlar bunların olmasını cidden istiyor musun ? Bir ara bıraktı diyordun ger başlaması bilr ileri için bir umut ışığı değil. Seni ne kadar iğrenç kullanıyor farkında mısın arkadan ilişkiye girmek nedir ya onun gözünde o kadar mı değersiz sıradan birisin sen ? Benim anlamadığım suan çocukların için sabrediyorsun anladığım kadarıyla ama yanlış yapıyorsun hemde çok büyük yanlış böyle insanların yarın ne yapacağı belli olmaz ölüme kadar gidiyor ya hadi kendi hayatın için şüphe etmiyorshn çocukların için içip geldiği geceyi düşün bir ya tahammül seviyesi yerlerde olup çocuğun bir ağlamasına dayanamazsa evladını nasıl koruyacaksın? Ya şuan sana yaptığı pislik cinselliği evladına yapmayacağından ne kadar eminsin? Sence içtikten sonra bilinci kendinde mi asla sanmam . Ama kusura bakma kendini düşünmüyorsan ki düşünmüyorsun onu anladım evlatlarını düşünmek zorundasın? Şuan çıkıp kadın sığınöa evine gidip eşine uzaklaştırma alsan sence sana ne yapabilir? Yanına bir kere yaklaşmaya çalışsa düşün neler yapar devlet ona? Telefonuna da kodes uygulamasını indir yanıam gelmeye çalıştığı an bas bak nasıl etrafını polisler sarıyor. Adamın gözünü korkut ya yazık evlatlarına yazık onları düşün düşünmem zorundasın. Bşr anne sonunda ölüm de olsa evladını düşünmek zorunda !!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 484184, member: 3155"] Öncelikle rabbim yardımcın olsun diyeceğim ama sen bir adım atmadıkça düzelme olmayacak emin ol ha eşinden düzelmesini beklemen bile acınası bir durum düzelmez çünkü. İleride sırf o illeti almak için seni yavrularını bile kullanır bunların sonu böyle hepsi böyle bitiyor bir zaman sonra çalışacak halleri bile kalmayıp eşe çocuğa yöneliyorlar bunların olmasını cidden istiyor musun ? Bir ara bıraktı diyordun ger başlaması bilr ileri için bir umut ışığı değil. Seni ne kadar iğrenç kullanıyor farkında mısın arkadan ilişkiye girmek nedir ya onun gözünde o kadar mı değersiz sıradan birisin sen ? Benim anlamadığım suan çocukların için sabrediyorsun anladığım kadarıyla ama yanlış yapıyorsun hemde çok büyük yanlış böyle insanların yarın ne yapacağı belli olmaz ölüme kadar gidiyor ya hadi kendi hayatın için şüphe etmiyorshn çocukların için içip geldiği geceyi düşün bir ya tahammül seviyesi yerlerde olup çocuğun bir ağlamasına dayanamazsa evladını nasıl koruyacaksın? Ya şuan sana yaptığı pislik cinselliği evladına yapmayacağından ne kadar eminsin? Sence içtikten sonra bilinci kendinde mi asla sanmam . Ama kusura bakma kendini düşünmüyorsan ki düşünmüyorsun onu anladım evlatlarını düşünmek zorundasın? Şuan çıkıp kadın sığınöa evine gidip eşine uzaklaştırma alsan sence sana ne yapabilir? Yanına bir kere yaklaşmaya çalışsa düşün neler yapar devlet ona? Telefonuna da kodes uygulamasını indir yanıam gelmeye çalıştığı an bas bak nasıl etrafını polisler sarıyor. Adamın gözünü korkut ya yazık evlatlarına yazık onları düşün düşünmem zorundasın. Bşr anne sonunda ölüm de olsa evladını düşünmek zorunda !! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum bana fikir verir misiniz