Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum bana fikir verir misiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 484298" data-attributes="member: 3155"><p>Evet canım çevresinden asla uzak durmuyor gorusmicem diyor etmicem diyor yine kendi bildiğini yapıyor görüşüyor yani</p><p>[automerge]1702727448[/automerge]</p><p></p><p>Zaten canım cocugun ağlamasına tahammül edemiyor ki bazen bana diyor çocuğu niye ağlatıyorsun diyor bende bebek bu aglicak diyorum sinirli sinirli bebeği kucagina alıyor kendi telefonu kırıldı benim telefonu kullanıyor ve ailesine ben telefon kullanmak istemiyorum telefondaki çevremden dolayı diyor ama benim telefonu kullanıyor konuştuğu insanlarla benim telefnumda konuşuyor sonra da engelliyor kades indirmek istiyorum ama eşim de kullanıyor telefonumu hatta annem bile aradığı zaman diyor deliriyor annen niye arıyor diyor benim telefonumu arıyor diyorum seni mi arıyor diyorum ne diyosun diyorum sesini yukseltiyor üstüme gelmeye çalışıyor 2 yaşında çocuğum olduğu için yaklasamiyor bana</p><p>[automerge]1702727578[/automerge]</p><p></p><p>Ailem var canım 10 dk yakınimdalar babam şu an şehir dışında olduğu için çalıştığindan dolayı onun gelmesini bekliyorum geldiği zaman zaten bana bir kere daha vursun direk çocuklarımı da alıp gidicem bana diyor ki ailenin evine gittigin an seni öldürürüm veya ailen seni almaya gelirse onları öldürürüm diyor bende bu korkudan ne evden dışarı cikabiliyorum ne de aileme bişey diyebiliyorum</p></blockquote><p> </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Zaten yanlıiı burda yapıyorsun bir daha vurursa gideceğim ne adamın sana daha ne yapmasını bekliyorsun? Şuan tahammülsüzlüğü başlamış birde o çocuklara yazık kuzum bak babanla konuş gelebiliyorsa erken gelsin . Ha birde yok seni öldürürüm aileni öldürürüm gibi tehtit varsa hiç boşa durma sana vurdğu an uzaklaştırma vs darp raporu al sonra tehtit edildiğini söyle durma yani sen böyle durdukça aman nasılsa ses çıkarmıyor korkuyor diyor</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 484298, member: 3155"] Evet canım çevresinden asla uzak durmuyor gorusmicem diyor etmicem diyor yine kendi bildiğini yapıyor görüşüyor yani [automerge]1702727448[/automerge] Zaten canım cocugun ağlamasına tahammül edemiyor ki bazen bana diyor çocuğu niye ağlatıyorsun diyor bende bebek bu aglicak diyorum sinirli sinirli bebeği kucagina alıyor kendi telefonu kırıldı benim telefonu kullanıyor ve ailesine ben telefon kullanmak istemiyorum telefondaki çevremden dolayı diyor ama benim telefonu kullanıyor konuştuğu insanlarla benim telefnumda konuşuyor sonra da engelliyor kades indirmek istiyorum ama eşim de kullanıyor telefonumu hatta annem bile aradığı zaman diyor deliriyor annen niye arıyor diyor benim telefonumu arıyor diyorum seni mi arıyor diyorum ne diyosun diyorum sesini yukseltiyor üstüme gelmeye çalışıyor 2 yaşında çocuğum olduğu için yaklasamiyor bana [automerge]1702727578[/automerge] Ailem var canım 10 dk yakınimdalar babam şu an şehir dışında olduğu için çalıştığindan dolayı onun gelmesini bekliyorum geldiği zaman zaten bana bir kere daha vursun direk çocuklarımı da alıp gidicem bana diyor ki ailenin evine gittigin an seni öldürürüm veya ailen seni almaya gelirse onları öldürürüm diyor bende bu korkudan ne evden dışarı cikabiliyorum ne de aileme bişey diyebiliyorum [/QUOTE] Zaten yanlıiı burda yapıyorsun bir daha vurursa gideceğim ne adamın sana daha ne yapmasını bekliyorsun? Şuan tahammülsüzlüğü başlamış birde o çocuklara yazık kuzum bak babanla konuş gelebiliyorsa erken gelsin . Ha birde yok seni öldürürüm aileni öldürürüm gibi tehtit varsa hiç boşa durma sana vurdğu an uzaklaştırma vs darp raporu al sonra tehtit edildiğini söyle durma yani sen böyle durdukça aman nasılsa ses çıkarmıyor korkuyor diyor [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum bana fikir verir misiniz