Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sizinle dertleşmek istiyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mervercan" data-source="post: 279205" data-attributes="member: 3792"><p>Çiçeğim yazdıklarını baştan sona kadar okudum gerçekten çok zor bir hayat geçirmişsin lakin bu dünyada bazı şeylerle mücadele etmeden yaşayamazsın. İmtihan dünyası diyorlarya hani öyle bişey işte Rabbim seni ailenle imtihan etmiş belkide hâlâ ediyor Rabbim imtihanlarımızı kolaylıkla geçmeyi nasip etsin. Sen çok güçlü bir kadınsın ailenden sevgisizlik gördün diye çocuğuna da onu yansıtacak değilsin aksine sonuçlarını kendinden bilip çocuğuna öyle davranmazsın. Emin ol hayat çok kısa 1 saniye sonrasının garantisi yok o yüzden çevrendekileri bırak ailende olsa eşinde olsa düşünüp kafaya takıp kendine zarar verme hayatını yaşamaya çalış çünkü bu beden bize emanet güzel bakmak zorundayız. Kendine sürekli şunu de Hayat bir gün oda bugün benim için benden değerli birşey yok bazı şeyleri sorun ederek elime birşey geçmedi. Emin ol sen kendini sevip değer verdiğin taktirde çevrendeki insanlar dahi bi anda değişiyor çünkü umrunda olmuyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mervercan, post: 279205, member: 3792"] Çiçeğim yazdıklarını baştan sona kadar okudum gerçekten çok zor bir hayat geçirmişsin lakin bu dünyada bazı şeylerle mücadele etmeden yaşayamazsın. İmtihan dünyası diyorlarya hani öyle bişey işte Rabbim seni ailenle imtihan etmiş belkide hâlâ ediyor Rabbim imtihanlarımızı kolaylıkla geçmeyi nasip etsin. Sen çok güçlü bir kadınsın ailenden sevgisizlik gördün diye çocuğuna da onu yansıtacak değilsin aksine sonuçlarını kendinden bilip çocuğuna öyle davranmazsın. Emin ol hayat çok kısa 1 saniye sonrasının garantisi yok o yüzden çevrendekileri bırak ailende olsa eşinde olsa düşünüp kafaya takıp kendine zarar verme hayatını yaşamaya çalış çünkü bu beden bize emanet güzel bakmak zorundayız. Kendine sürekli şunu de Hayat bir gün oda bugün benim için benden değerli birşey yok bazı şeyleri sorun ederek elime birşey geçmedi. Emin ol sen kendini sevip değer verdiğin taktirde çevrendeki insanlar dahi bi anda değişiyor çünkü umrunda olmuyor [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sizinle dertleşmek istiyorum.