Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Zeyp0" data-source="post: 534582" data-attributes="member: 9710"><p>Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama varsa gitme derim ne kadar seninle sorunu yoksa bu asla olmicak degil madde içen bir insanın ne yapacağını kestiremezsin seviyormısun eşini yada boşanmayı hiç düşündün mü yada bosandıktan sonra gidecek bir yerin var mı ailen biz arkandayız diyolar mı bunlar çok önemli ki genede gitme eve</p><p>[automerge]1752860908[/automerge]</p><p></p><p>Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun</p><p>[automerge]1752860913[/automerge]</p><p></p><p>Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun</p><p>[automerge]1752860917[/automerge]</p><p></p><p>Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun</p><p>[automerge]1752860928[/automerge]</p><p></p><p>Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun</p><p>[automerge]1752860939[/automerge]</p><p></p><p>Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun</p><p>[automerge]1752861097[/automerge]</p><p>Ay mesajlar kendi kendine üst üste gelmiş ilk basta yüklenmedi mesaj 3 4 kere tıkaldım ondan dolayı boyle oldu kusura bakmayın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zeyp0, post: 534582, member: 9710"] Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama varsa gitme derim ne kadar seninle sorunu yoksa bu asla olmicak degil madde içen bir insanın ne yapacağını kestiremezsin seviyormısun eşini yada boşanmayı hiç düşündün mü yada bosandıktan sonra gidecek bir yerin var mı ailen biz arkandayız diyolar mı bunlar çok önemli ki genede gitme eve [automerge]1752860908[/automerge] Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun [automerge]1752860913[/automerge] Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun [automerge]1752860917[/automerge] Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun [automerge]1752860928[/automerge] Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun [automerge]1752860939[/automerge] Evet ailesi bi yerde de haklı aslında dışarıda maddeyi bırakamıyorsa içeride olması daha matıklı en azından orda içemez ve zamnla istemese de bırakır yada tedaviye yönlendirlwmsi lazım konuştun mu iç gel gidelim bırakman için tedavi edelim diye eğer konuştuğun halde hayır diyorsa gitmiyorsa ailesinin dediği gibi olması hwpiniz için daha mantıklı bana birsey yapmıyor diyorsun kaç kere duyduk gördük haberlerde adam annesini kafasıbı kesiyor sokağa atıyor ve kebdisine gelince de annem nerde diyor allah korusun bu durma gelebilir yanı ben olsam allah korsun eşim bu durumda olsa oldugu yeri soylerim ve tutuklandırım dışarda bana ailesine zarar verebilir yani gene kimseye zarar vermeden bulunması daha iyi en azından tedavi için zorlada olsa hastaneye yada ameteme yatırılar allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda zor durumun [automerge]1752861097[/automerge] Ay mesajlar kendi kendine üst üste gelmiş ilk basta yüklenmedi mesaj 3 4 kere tıkaldım ondan dolayı boyle oldu kusura bakmayın [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum