Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Zeyp0" data-source="post: 534588" data-attributes="member: 9710"><p>Bunları yazmak bana düşmez belki ama içmde de tutamıyorum bak iki kızın var allah bağışlasın ama bence de gitme yerini öğren sonra ihbar et belki senin için zor olabilir ama iki kızın var allahım korusun onlara da zarar gelebilir ailende arkandaysa bırak gitisin zamanında çok konuşmusun yapma etme diye ve boyle tipler ağızıyla yapmam der tamam bıraktım der yapar kolay bırakılan birsey degil ve sen gene konuşan bu gün yaşadığın olayı yaşıcaksın sana içmiyorum der gene yapar inan postunu okuduğum an içme bişi oturdu kolay bir durum defil rabbim seni ve çocuklarını gelen kotülüklerden korusun inşallah</p><p>[automerge]1752875350[/automerge]</p><p></p><p>Bak eski bir kaç postunu da okudum kılıma bozuldu diye şiddrt uygulamış gözünü seviyim uzak dur şu adamdan o zamn şiddet uyguladı diye şikayetci olsaydın ya ve kendi ailesine bunu yapan adam senin ailene kafası atınca neler yapmazki kızın kucağındayken seni döven adam kendi kızını bile düşünmezken bu adamın düzelceğine inama be boyle düşüncesiz bir adamla bir ömür geçmez bak uzak tut kendini ve aileni uzakşastırma kararı falan çıkart kendine ve o iki kızın için yap bunu narsiz arsız piskopat allahından bulsun inşallah sizden uzak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zeyp0, post: 534588, member: 9710"] Bunları yazmak bana düşmez belki ama içmde de tutamıyorum bak iki kızın var allah bağışlasın ama bence de gitme yerini öğren sonra ihbar et belki senin için zor olabilir ama iki kızın var allahım korusun onlara da zarar gelebilir ailende arkandaysa bırak gitisin zamanında çok konuşmusun yapma etme diye ve boyle tipler ağızıyla yapmam der tamam bıraktım der yapar kolay bırakılan birsey degil ve sen gene konuşan bu gün yaşadığın olayı yaşıcaksın sana içmiyorum der gene yapar inan postunu okuduğum an içme bişi oturdu kolay bir durum defil rabbim seni ve çocuklarını gelen kotülüklerden korusun inşallah [automerge]1752875350[/automerge] Bak eski bir kaç postunu da okudum kılıma bozuldu diye şiddrt uygulamış gözünü seviyim uzak dur şu adamdan o zamn şiddet uyguladı diye şikayetci olsaydın ya ve kendi ailesine bunu yapan adam senin ailene kafası atınca neler yapmazki kızın kucağındayken seni döven adam kendi kızını bile düşünmezken bu adamın düzelceğine inama be boyle düşüncesiz bir adamla bir ömür geçmez bak uzak tut kendini ve aileni uzakşastırma kararı falan çıkart kendine ve o iki kızın için yap bunu narsiz arsız piskopat allahından bulsun inşallah sizden uzak [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum