Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="melisaazraebru" data-source="post: 534668" data-attributes="member: 9146"><p>çok zor canım durumum inşallah düzelir umudundayım Bakalım çocuklarım ve benım ıcın hayırlısı neyse o olsun tek dılegım o Allah'tan akıl fıkır versın Allah'ım esıme ıkı kızım var onların geleceğini düşünmesı lazım inşallah normal insan gıbı olur kendıne gelır</p><p>[automerge]1753220253[/automerge]</p><p></p><p>İzlıcem canım youtube de geçmiişi silsem gözükmez deme esım arada telefonumu alıyor elıne</p><p>[automerge]1753222218[/automerge]</p><p></p><p>İzlıcem canım youtube de geçmiişi silsem gözükmez deme esım arada telefonumu alıyor elıne</p><p></p><p>İzledim canım tüylerim diken dıken oldu izlerken eşimle kavga etmeden konuşuyorum onun yanında olmak istiyorum kendıne bişey yapmasındn çok korkuyorum iki çocugumuz var belki düzelir umudundaym benim eşim iki gün içer 4 gün uyur evde sonra bakarım tekrar içmiş bunu da gözlerinden ve konuşmasındn hemen anlıyorum vede içtiği zaman sabahlara kadar uyumaz sureklı bir hareketlilik halinde idaa oynar telefonda etkisi geçince üstünden gözleri kırmızı olur uyumadığı için ve deli gibi sabaha kadar yemek yer surekli uyur yanı hayatım bu sekılde sürekli uyuduğu ıcın ıcmedıgı zaman evde temizlik yapmaya bıle korkuyorum uyanmasın dıye ve ben eşimle aynı yatakda uyumuyorum çünkü gece dagınık uyuyor uykusunda bazen bağırıyor onun ıcın ayrı uyuyoruz inşallah vıdeodakı adam gıbı oda bırakır ne ıctıgını de bilmiyorum sadece bır ara kasasında ıkı küçük pet şişe uzerınde de delikler acılms böyle onu gördüm ne kullanıyor ne yapıyor bilmiyorum videoyu ızledım adama baktım şöyle yanı hıc demezssın bu kısı kullanmıs helal olsun adama bırakmıs konuşma tarzı bile ne guzel İnşallah esımde bırakır çok dualar ediyorum canım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melisaazraebru, post: 534668, member: 9146"] çok zor canım durumum inşallah düzelir umudundayım Bakalım çocuklarım ve benım ıcın hayırlısı neyse o olsun tek dılegım o Allah'tan akıl fıkır versın Allah'ım esıme ıkı kızım var onların geleceğini düşünmesı lazım inşallah normal insan gıbı olur kendıne gelır [automerge]1753220253[/automerge] İzlıcem canım youtube de geçmiişi silsem gözükmez deme esım arada telefonumu alıyor elıne [automerge]1753222218[/automerge] İzlıcem canım youtube de geçmiişi silsem gözükmez deme esım arada telefonumu alıyor elıne İzledim canım tüylerim diken dıken oldu izlerken eşimle kavga etmeden konuşuyorum onun yanında olmak istiyorum kendıne bişey yapmasındn çok korkuyorum iki çocugumuz var belki düzelir umudundaym benim eşim iki gün içer 4 gün uyur evde sonra bakarım tekrar içmiş bunu da gözlerinden ve konuşmasındn hemen anlıyorum vede içtiği zaman sabahlara kadar uyumaz sureklı bir hareketlilik halinde idaa oynar telefonda etkisi geçince üstünden gözleri kırmızı olur uyumadığı için ve deli gibi sabaha kadar yemek yer surekli uyur yanı hayatım bu sekılde sürekli uyuduğu ıcın ıcmedıgı zaman evde temizlik yapmaya bıle korkuyorum uyanmasın dıye ve ben eşimle aynı yatakda uyumuyorum çünkü gece dagınık uyuyor uykusunda bazen bağırıyor onun ıcın ayrı uyuyoruz inşallah vıdeodakı adam gıbı oda bırakır ne ıctıgını de bilmiyorum sadece bır ara kasasında ıkı küçük pet şişe uzerınde de delikler acılms böyle onu gördüm ne kullanıyor ne yapıyor bilmiyorum videoyu ızledım adama baktım şöyle yanı hıc demezssın bu kısı kullanmıs helal olsun adama bırakmıs konuşma tarzı bile ne guzel İnşallah esımde bırakır çok dualar ediyorum canım [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum