Kızlar sizlere sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Əfsanətural tarafından oluşturulan Kızlar sizlere sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 514 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sizlere sorum var
Konbuyu başlatan Əfsanətural
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Əfsanətural

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar soğan kursu suyu ilə hamile kalaniz var Yutubda gördüm soğan kursu ilə hamile kalnirmis sizlərin aranızda bu kürünu demeye varmı.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Duydum bunu zayıflama ya yardımcı birde enfeksiyon için de işe yarar demişlerdi yeni evliyken öyle yapıp içmiştim

Kızlar soğan kursu suyu ilə hamile kalaniz var Yutubda gördüm soğan kursu ilə hamile kalnirmis sizlərin aranızda bu kürünu demeye varmı.
Ben ilk hamileliğimde soğan kürünü içtim 15 gün incir ve havuç kürünüde ondan sonra kullandım yumurtaları çalıştırıp çatlatıyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm enfeksiyon ve kist için kullananları duydum ama gebelik için işe yarar mı bilmiyorm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm enfeksiyon ve kist için kullananları duydum ama gebelik için işe yarar mı bilmiyorm
Bence doktora danışmadan kür kullanmayın ben o hatayı yaptım incir kürü yapmıştım doktor hormon testi yaptı prolaktinim yüksek çıktı sebebi yapılan incir kürüymüş bilinçsiz kullanım daha çok zarar verebilir vücudunuza

Tüm sayfalar yüklendi.