Kızlar son 3

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde slnylmzz tarafından oluşturulan Kızlar son 3 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 583 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar son 3
Konbuyu başlatan slnylmzz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan slnylmzz

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar perşembe günü sezeryanım var ve çok korkuyorum aslında bildiğim bir süreç ama 13 aylık bebeğim var psikolojik olarak çok kötüyüm benim gibi olan var mı kafasında kötü kötü seneryolar yazıp her role giren 🥹🥹
Hayırlı olsun canım rabbim bağışlasın... Ben enteresan rüyalar görüyorum... Gün içinde ha bire ağlıyorum bi seneryom yok ama garip hallerdeyim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar perşembe günü sezeryanım var ve çok korkuyorum aslında bildiğim bir süreç ama 13 aylık bebeğim var psikolojik olarak çok kötüyüm benim gibi olan var mı kafasında kötü kötü seneryolar yazıp her role giren 🥹🥹
Korkma endişe etme kuzum iyi düşün Allah'ın izniyle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasşp etsin canım. Kötü düşünme miniğini kucağına alacağın anı düşün canım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah canım 🙏 endişe etme Allah gücünü kuvvetini verir

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Canım özelmi yoksa devlet mi bende 34 haftalihim çarşamba günü randevom var bankada gün verirlermi ben devlette düşünüyorum daa

Ceroş

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim benim de 33 haftalık hergun kafamda ne senaryolar Allah korusun ölürsem ya kızıma bir şey olursa diye diye kafayı yedim 8 aydır o da yetmezmiş gibi üstüne bir de obsesif ruh halim çıktı az kaldı diye diye bitti az kaldı İNŞALLAH bizim elimizden gelen dua dua Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırla sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

slnylmzz

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim benim de 33 haftalık hergun kafamda ne senaryolar Allah korusun ölürsem ya kızıma bir şey olursa diye diye kafayı yedim 8 aydır o da yetmezmiş gibi üstüne bir de obsesif ruh halim çıktı az kaldı diye diye bitti az kaldı İNŞALLAH bizim elimizden gelen dua dua Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırla sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
Amin canım inşallah inşallah Rabbim yardımcımız olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar