Sorum var Kızlar sorum var 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar sorum var 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,607 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sorum var 🙄
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nupel karayel

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim kuzum ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şu an durum ne kuzum

Şuan uyuyor ama kokuttu sanki bakacam yapmıştır belkide 😬🙄

Ya kuzum bebek büyüdükçe büyük tuvaletibi daha az yapıyor ondan endişe etme 3 4 gün daha yapmazsq götür zaten afacan çişini yapıyormuş doydupunu öyle l anlarsın nasıl biz insanlar her öğünden sonra ayıptır söylemesi büyük tuvaleti yapmıyorsak onlarda düzene giriyor
Hergun yapıyordu biranda yapmayınca baya korktum 😬😅

Esmanurun annesi♥️

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum daha 21 günlük dün hiç büyük tuvaletini yapmadı bu normal mi acaba doymuyor mu sütüm ona yetmiyor mu yada sütüm acaba kaliteli değil mi çünkü idrar yapıyor ama kaka yapmıyor 😔 kilo alımı var ama bilmiyorum dün benimde sanki çok sütüm yoktu off ne yapcam bilmiyorum nasıl anlayacam karnı doydu yada sütüm ona iyi geliyor
Yeni dogan bebekler bikac gunde bir kaka yaparlar Anne sütü ictigi icin canim hergun yapmazlar😘

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum daha 21 günlük dün hiç büyük tuvaletini yapmadı bu normal mi acaba doymuyor mu sütüm ona yetmiyor mu yada sütüm acaba kaliteli değil mi çünkü idrar yapıyor ama kaka yapmıyor 😔 kilo alımı var ama bilmiyorum dün benimde sanki çok sütüm yoktu off ne yapcam bilmiyorum nasıl anlayacam karnı doydu yada sütüm ona iyi geliyor 🙄
Çok normal cnm korkma benim oğlumda Bi gün yapıyor Bi gün yapmıyor bu durumu hemşireme söyledim normal dedi 5 günü geçerse acile götür dedi kilo alıyormuş bebekler

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Şuan uyuyor ama kokuttu sanki bakacam yapmıştır belkide 😬🙄

Hergun yapıyordu biranda yapmayınca baya korktum 😬😅
Biliyorum o korkuyu biliyorum 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.