Sorum var Kızlar ya 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Kızlar ya 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 419 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ya 🥺
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 33 haftalık hamileyim kaç gündür sancım vardı bugün kontrole gittim nst ye bagladılar sancım çıktı doktor dedi ilaç kullan sizdede böyle olan oldumu bu agrılar neden oluyor ya bebeğin suyuda fazla enfeksiyon da var omu tetikliyor 🥺🥺😟😟
Kuzum bu haftada vajinada sancı ve rahim kasılmaları hissedilebilir ama bu çoğunlukla doğumun başlamak üzere olduğu anlamına gelmez rahim açılması ya da doğum sancısı olarak bilinen durum rahim ağzının doğum için açılmasından kaynaklansa da 33. Hafta henüz doğum sancısı için oldukça erken bir dönemdir enfeksiyon dan da kaynakli agri olabilir

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 33 haftalık hamileyim kaç gündür sancım vardı bugün kontrole gittim nst ye bagladılar sancım çıktı doktor dedi ilaç kullan sizdede böyle olan oldumu bu agrılar neden oluyor ya bebeğin suyuda fazla enfeksiyon da var omu tetikliyor 🥺🥺😟😟
Öncelikle çokgeçmiş olsun tatlım iki gün once bende acile gittim sanciyla acilimim olmadigi için serumla durdurdular sancı mi ve daha 29 haftaligiz balim enfeksiyon da var oda risk veriyor ışte

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çiçeğim düzensiz sancılar olması gayet normal moralini bozma, enfeksiyon kaynaklı da ağrı olur kasıklarda. Bol bol dinlenmeye özen göster

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.