Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Giriş yapamıyorum kayıt ol diyor şifremi unutduma basiyom şifre gönderilecek diyor gönderilmedi henüz bisey giriş yapamiyom yazamiyom edemiyor. Burayı çok seviyordum çok üzüldüm ya ama bir kaç kişide aynı sorun varmış genel sorun demekki
Kuzum bence qaliba aynı emaila başka hesab acmak olmuyor çünki ben bura yeni üye olduğum zaman bilmeyerek hesabımı sildim sonra kodumu unutdum aynı hesaba geri qayıdamadım yeniden de hesab acdığımda o emalla giremedim bende başka emailla girmek zorunda kaldım belki bu arkadaşda da öyle olmuşdur
Kuzum bence qaliba aynı emaila başka hesab acmak olmuyor çünki ben bura yeni üye olduğum zaman bilmeyerek hesabımı sildim sonra kodumu unutdum aynı hesaba geri qayıdamadım yeniden de hesab acdığımda o emalla giremedim bende başka emailla girmek zorunda kaldım belki bu arkadaşda da öyle olmuşdur