Kizlar yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cicek42_@ tarafından oluşturulan Kizlar yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,785 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardım
Konbuyu başlatan Cicek42_@
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Cerenn

Kayıtlı Üye
rank
7 haftalik hamileyim ve sigarayı bırakamıyorum normalde iki paket içiyordum hamile olduğumu ogrendikten sonra günde 10 adet düşürdüm nasıl bırakabilirim sigara içen varmiydi hamileyken bebeğinde bı sıkıntı oldumu acil dönüş yapın
Ben içmedim ama doktorumun aynı sizin gibi olan bir hastasını benim yanımda uyarmıştı ve çocuğunda haftasına göre 1 aylık gerileme vardı kadın 35 haftalık hamileydi. Bence içmeyin bırakmak için dikiş nakış işi biliyorsanız kendinizi ona verin gün içinde yada çocuk gelişimiyle alakalı kitapları okuyun (eğer durumunuz var ise alıp okuyabilirsiniz).

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
7 haftalik hamileyim ve sigarayı bırakamıyorum normalde iki paket içiyordum hamile olduğumu ogrendikten sonra günde 10 adet düşürdüm nasıl bırakabilirim sigara içen varmiydi hamileyken bebeğinde bı sıkıntı oldumu acil dönüş yapın
Ablam ve kardeşim içiyordu kardeşim hamileyken de içiyordu valaa ama günde bi r kaç tane ve evinde bir sıkıntı olmadı yani kilosunda filan ayında tam doğdu

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim kuzenim günde iki paket sigara içiyordu asla bırakamam diyordu bebek 2ay kuvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş ti Sigara dumanını hiçbir şekilde solumayın. Sigara içmediğiniz her gün kendinizi ödüllendirin. Sigara içmemenin size olumlu katkılarını bir kağıda yazın ve tekrar tekrar okuyun. Sigaranın bebeğinizin büyüme ve gelişimine olumsuz etkilerini sürekli okuyun.

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Ablam ve kardeşim içiyordu kardeşim hamileyken de içiyordu valaa ama günde bi r kaç tane ve evinde bir sıkıntı olmadı yani kilosunda filan ayında tam doğdinde bir sıkıntı olmadı

Benim kuzenim günde iki paket sigara içiyordu asla bırakamam diyordu bebek 2ay kuvezde kaldı ciğerleri gelişmemiş ti Sigara dumanını hiçbir şekilde solumayın. Sigara içmediğiniz her gün kendinizi ödüllendirin. Sigara içmemenin size olumlu katkılarını bir kağıda yazın ve tekrar tekrar okuyun. Sigaranın bebeğinizin büyüme ve gelişimine olumsuz etkilerini sürekli okuyun.
Çok güzel dedin vallaa 👏👏👏

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Başkasında sıkıntı olmaz belki seninkinde olur yani başka birinde olmamış bendede olmaz diye bir düşünce yok yani onda olmaz sende olur bunun bir garantisi yok bende iciyodum 6 7 haftalikken tiksindim şuan 4 aydır içmiyorum tiksinmesemde bırakmaya çalışırdım çünkü riskleri çok çok fazla erken doğum olabiliyo bebekte gelişim geriliği sakatlık olabiliyo kuvezde kalma durumu çok yüksek bence acilen bırakmaya çalış sonraki pişmanlık bir fayda etmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben içtim bir zararı olmadı diyenlere sakın aldanma ondada bir zararı olmuştur ama o belki hemen belli olmaz öyle bir durumuda var sonradan da çıkabilir Dr biseyleri fark etmemiş de olabilir yani bu gibi durumların onda olmamış bende olmaz gibi garantisi asla yok ve bişey olmadı gibi bir durum söz konusu değil mutlaka bir hasar bırakmıştır ve ne zaman cikacagida anlasilacagida belli olmaz 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Buraya ben içtim bişey olmadı bilmem birileri içti bişey olmadı diyenlere aldanma yani sende olmayacağının garantisi var mı tabikide yok böyle kendini rahatlamaya çalışma sakın o kadar sıkıntı çekiyosun bir can karnında büyütmek taşımak kolay birşey değil o kadar şeye katlaniyosun bari saglikla kucağına al sen kendince sigara içmeyerek önlem alda geriside Allah'a kalmış hamilelik kolay bişey değil emeğini çöp etme kendi elinle siz bilirsiniz yinede

Son düzenleme:

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
İçeni icmeyeni bosver canim be . Ne kadar eşsiz bir yaradilisin var onu dusun . Sen hamilesin bir can tasiyorsun bir sigra yak gozunu kapat ve diger elinide karnina koy . Biyandan sigarani ic ama bi yandan da diger elinle bebeginin varligini hissedip onu bogdugunu oldurmeye calistigini dusun . Eger kalbin sizlarsa o sigrayi sondurursun hic degilse hamilelik boyunca icmezsin . Anne olup bebegini koruyup kollaman gerekiyor tatlim ama daha senin karnindayken sen zarar veriyosun

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Vaovvvv bu güzeldi işte 👏👏😘
İçeni icmeyeni bosver canim be . Ne kadar eşsiz bir yaradilisin var onu dusun . Sen hamilesin bir can tasiyorsun bir sigra yak gozunu kapat ve diger elinide karnina koy . Biyandan sigarani ic ama bi yandan da diger elinle bebeginin varligini hissedip onu bogdugunu oldurmeye calistigini dusun . Eger kalbin sizlarsa o sigrayi sondurursun hic degilse hamilelik boyunca icmezsin . Anne olup bebegini koruyup kollaman gerekiyor tatlim ama daha senin karnindayken sen zarar veriyosun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar