Sorum var Kizlar yardimci olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kizlar yardimci olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 638 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardimci olur musunuz
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 10 haftalik hamileyim fakat çok aşırı kusuyorum kafamı yerden kaldiramiyorum geceleri mide bulantisindn uyayamiyorum gündüz de sürekli kusuyorum hiç bisey yiyemiyorum acile gitsem yatis yapılırmı sizce bu şekilde ayakda bile zor duruyorum

Bebeyimin annesi

Kayıtlı Üye
rank
14 haftanda geçicek bende oyleydim su bile icemiyordum ama şimdi çok şukur geçti şimdi 16 haftalik oldum, bende 8 haftada kusma bulanti başladi 14 haftamda bitti

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
14 haftanda geçicek bende oyleydim su bile icemiyordum ama şimdi çok şukur geçti şimdi 16 haftalik oldum, bende 8 haftada kusma bulanti başladi 14 haftamda bitti
Canim ben 52 kilodan 46 ya kadar düştüm pek iyi sayılmam kafamı bile kaldiramiyorum oturduğum yerden midem bulanıyor

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Canım belki yatis yapmazlar ama serum falan takabilirler rahatlatmak için tuzlu şeyler tüket yeşil elma tuzlu fıstık kraker gibi

Bebeyimin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 60 kilodan 50 kiloya duştum şimdi 2 haftada 2 kilo aldim ama bulantiya kusmaya hic bir şey fayda etmiyor yeminle ben geceler yatmiyordum ama cooookk şukur o gunlerim geçti ve inşAllahhh bir daha gelmezz🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım belki yatis yapmazlar ama serum falan takabilirler rahatlatmak için tuzlu şeyler tüket yeşil elma tuzlu fıstık kraker gibi
Ben tuzlu kraker de yedim yeşil elmada yedim fayda etmedi kenisinin zamani var 4 beş haftaya geçer

Bende 60 kilodan 50 kiloya duştum şimdi 2 haftada 2 kilo aldim ama bulantiya kusmaya hic bir şey fayda etmiyor yeminle ben geceler yatmiyordum ama cooookk şukur o gunlerim geçti ve inşAllahhh bir daha gelmezz🤲🤲

Ben tuzlu kraker de yedim yeşil elmada yedim fayda etmedi kenisinin zamani var 4 beş haftaya geçer
Kendisinin zamani var gecer 4 beş haftaya

Dimi2121

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 10 haftalik hamileyim fakat çok aşırı kusuyorum kafamı yerden kaldiramiyorum geceleri mide bulantisindn uyayamiyorum gündüz de sürekli kusuyorum hiç bisey yiyemiyorum acile gitsem yatis yapılırmı sizce bu şekilde ayakda bile zor duruyorum
Yatış yapılmaz cnm üç dört aya kadar normaldir sorun olmaz ne kadar kussan bile yemeğe çalış sonrasından kusarsan bile birşey olmaz ama doktora gitsen sana ilac verir mide bulantisini önlemek için rabbim yardim etsin inşallah

İkimiz aynı haftadayiz cnm

İkimiz aynı haftadayiz

Bebeyimin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yatış yapılmaz cnm üç dört aya kadar normaldir sorun olmaz ne kadar kussan bile yemeğe çalış sonrasından kusarsan bile birşey olmaz ama doktora gitsen sana ilac verir mide bulantisini önlemek için rabbim yardim etsin inşallah

İkimiz aynı haftadayiz cnm

İkimiz aynı haftadayiz
Sen bebeyin cinsiyyetin oğrendinmi

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank

Kendisinin zamani var gecer 4 beş haftaya
Prilam kullanabilir canım bulantı oluyo işte ilacla belki hafifler geçmez ama

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Doktoruna Danış mutlaka kuzum ilaç yazıcaktir iyi gelir

Tüm sayfalar yüklendi.