Benim kızım 7aylik elinde ayaklari çok kuru ve kabuk atıyor normal mi
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 274 23 Ocak 2024 #1 Benim kızım 7aylik elinde ayaklari çok kuru ve kabuk atıyor normal mi
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 650 23 Ocak 2024 #2 Gün içinde bebek yağı sür canım biraz öyle dene geçmezse doktora götür
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 274 23 Ocak 2024 #3 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gün içinde bebek yağı sür canım biraz öyle dene geçmezse doktora göano Genişletmek için tıkla ... Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gün içinde bebek yağı sür canım biraz öyle dene geçmezse doktora götür Genişletmek için tıkla ... Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gün içinde bebek yağı sür canım biraz öyle dene geçmezse doktora götür Genişletmek için tıkla ... Tamam canım
Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gün içinde bebek yağı sür canım biraz öyle dene geçmezse doktora göano Genişletmek için tıkla ... Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gün içinde bebek yağı sür canım biraz öyle dene geçmezse doktora götür Genişletmek için tıkla ... Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gün içinde bebek yağı sür canım biraz öyle dene geçmezse doktora götür Genişletmek için tıkla ... Tamam canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 23 Ocak 2024 #4 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gün içinde bebek yağı sür canım biraz öyle dene geçmezse doktora götür Genişletmek için tıkla ...
Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Gün içinde bebek yağı sür canım biraz öyle dene geçmezse doktora götür Genişletmek için tıkla ...
Belinayin❤️ Annesi Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1,369 23 Ocak 2024 #5 Dilan ❤️' Alıntı: Benim kızım 7aylik elinde ayaklari çok kuru ve kabuk atıyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Mustellanin bebek yağı var sürekli ondan sur geçer cnm geçmiş olsun bize çok iyi geldi
Dilan ❤️' Alıntı: Benim kızım 7aylik elinde ayaklari çok kuru ve kabuk atıyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Mustellanin bebek yağı var sürekli ondan sur geçer cnm geçmiş olsun bize çok iyi geldi
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 650 24 Ocak 2024 #6 Hülya12' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 25 Ocak 2024 #7 Dilan ❤️' Alıntı: Benim kızım 7aylik elinde ayaklari çok kuru ve kabuk atıyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Ara ara bebek yağı sür geçer canım benim oğlumun da ayakları öyle olurdu hep
Dilan ❤️' Alıntı: Benim kızım 7aylik elinde ayaklari çok kuru ve kabuk atıyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Ara ara bebek yağı sür geçer canım benim oğlumun da ayakları öyle olurdu hep
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 274 26 Ocak 2024 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ara ara bebek yağı sür geçer canım benim oğlumun da ayakları öyle olurdu hep Genişletmek için tıkla ... Birden öyle oldu bende bı soriyim dedim şimdi siz daha iyi bilirsiniz diye
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ara ara bebek yağı sür geçer canım benim oğlumun da ayakları öyle olurdu hep Genişletmek için tıkla ... Birden öyle oldu bende bı soriyim dedim şimdi siz daha iyi bilirsiniz diye
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 26 Ocak 2024 #9 Dilan ❤️' Alıntı: Birden öyle oldu bende bı soriyim dedim şimdi siz daha iyi bilirsiniz diye Genişletmek için tıkla ... Evet canım bebek yağı sürersen geçecektir
Dilan ❤️' Alıntı: Birden öyle oldu bende bı soriyim dedim şimdi siz daha iyi bilirsiniz diye Genişletmek için tıkla ... Evet canım bebek yağı sürersen geçecektir