Kızlar 🌸

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Aselll tarafından oluşturulan Kızlar 🌸 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 732 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar 🌸
Konbuyu başlatan Aselll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Yağmurorcunn

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim birdaha umarım yaşamazsın bu durumu, eger ağrın hâlâ devam ediyorsa gidip görünmen gerekiyor,
Bu süreçte kendini ve bebişini düşün, allah ağzınızın tadını birdaha bozmasın inşallah.

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün çok stresli bir gün geçirdim. Eşimle tartıştık. Çok ağladım. 12. Haftamdayım. Karnıma arada bir sancı giriyor. Sizce acile gitsem mi?
Balım stresten oluyor hepsi kendini neden bu kadar strese sokuyorsun bosver değmez bebisin den hicbirsey önemli degl çok ağrın olursa parol iç kuzum ama kanama yada leke olursa hemen gitmelisin acile strese girmeyi de bırak kuzum bebisini düşün

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sancıya kanama veya lekelenme eşlik etmiyorsa, dinlenince geçiyorsa sıkıntı yapma canım. İster istemez strese girersin ama sakın tartışmaya girme kimseyle Allah korusun daha kötü olursun. Bebeğinin sağlığını senden başka hiçkimse düşünmez aksine Allah korusun çocuğa bişey olduğu zaman yine sen suçlanırsın

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.