Sorum var kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,080 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kizlar
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
sıprely taktirdim bugun cok mutluyum eşimin haberi yok haber vermedim istemiyodu takmami bende hic soylemedim taktiracam diye
Ee 1 hafta ilişki yasak onu nasıl es geçireceksin canım illaki anlar da keşke eşinden izinsiz taktırmasaydın dinimizce pek uygun değil çünkü böyle şeyleri eşden izn almadan taktırmak

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ee 1 hafta ilişki yasak onu nasıl es geçireceksin canım illaki anlar da keşke eşinden izinsiz taktırmasaydın dinimizce pek uygun değil çünkü böyle şeyleri eşden izn almadan taktırmak
Evet Ayşe çok haklı canım neden izin vermiyor ki sonucda çocuklarınız var yoksa daha çocuk mu dusunuyor

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
bu hafta adetim zaten beraber olamayiz cumartrsi gunude babamlara gidiyorum 1 hafta orda kalacam 1 hafta ilişkiye girmicem

dogru diyosun eş konusunda caiz degil.ama izin vermiyodu ve ben her ay bu korkuyla geciremezdim 4 gun adetim gecikti kafayi yedim acaba hamilemiyim olabilirmiyim diye bu ara eşimin işlerinde bikac sıkıntı var cani cok sıkkın babamlardan geldikten sonra soylerim inşallah gulum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet Ayşe çok haklı canım neden izin vermiyor ki sonucda çocuklarınız var yoksa daha çocuk mu dusunuyor
eşim 5 tane cocuk istiyo ben istemiyorum 3 tane bana yeter allah olmayanlara versin valla gulum o konuda cok kiziyorum eşime

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
sıprely taktirdim bugun cok mutluyum eşimin haberi yok haber vermedim istemiyodu takmami bende hic soylemedim taktiracam diye
Kuzum bende taktirmak istiyorum doğumdan sonra ama eşim kesinlikle izin vermiyor ve onun rızası olmadan da taktırmam dinende eşler arasındaki guven konusunda da uygun deil keşke eşinin rızası olsaidi haberri olsa idi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
bu hafta adetim zaten beraber olamayiz cumartrsi gunude babamlara gidiyorum 1 hafta orda kalacam 1 hafta ilişkiye girmicem

dogru diyosun eş konusunda caiz degil.ama izin vermiyodu ve ben her ay bu korkuyla geciremezdim 4 gun adetim gecikti kafayi yedim acaba hamilemiyim olabilirmiyim diye bu ara eşimin işlerinde bikac sıkıntı var cani cok sıkkın babamlardan geldikten sonra soylerim inşallah gulum

eşim 5 tane cocuk istiyo ben istemiyorum 3 tane bana yeter allah olmayanlara versin valla gulum o konuda cok kiziyorum eşime
İnşallah balım 🤲🏻❤️ senide anlıyorum aslında inşallah eşin de olumlu yaklaşır 🤲🏻

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah balım 🤲🏻❤️ senide anlıyorum aslında inşallah eşin de olumlu yaklaşır 🤲🏻
babamlardan geldigim gun soylemeyi duşunuyorum cunki o zaman biraz daha özlem hasret olcagi icin😄😉 hic bişey diyecegini zannetmiyorum

sen evine gittinmi ayşecim

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
babamlardan geldigim gun soylemeyi duşunuyorum cunki o zaman biraz daha özlem hasret olcagi icin😄😉 hic bişey diyecegini zannetmiyorum

Hayır eşim 2 saat sonra yanımda olacak inşallah ♥️😍 yemek yiyip dönecez

Tüm sayfalar yüklendi.