Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
25 haftalık gebeyim kızlar saç diplerim acayip kaşınıyor ya kafamı koparacak gibi oluyom neredeyse normal mi hormonlardan dediler ama benim gibi olan varmi aranızda
25 haftalık gebeyim kızlar saç diplerim acayip kaşınıyor ya kafamı koparacak gibi oluyom neredeyse normal mi hormonlardan dediler ama benim gibi olan varmi aranızda
Ya gecmis olsun,benim gebeligim boyunca da yüzümde birseyler cikti hep,ve hala devam ara sıra çoğalıyor, veya azalıyor, inşallah dogum sonrasi gecer kiz bebek yüzü çirkinleştirir derler ya hak verdim ,