Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="3 erkek annesi💙" data-source="post: 469730" data-attributes="member: 7717"><p>Ah keşke biraz cesaret edebilsem</p><p>[automerge]1694367052[/automerge]</p><p></p><p></p><p></p><p>Bı amcam var çok merhametli bı adam eşine cocuklarina karşı bizi o büyüttü bize o babalık yaptı vizede sürekli merhametliydi ama babamlarla karşı karşıya oturuyorlar karısı desen geliyorum desem gelme demez kollarını açar yengem ama babam onlarında burnundan getirir biliyorum</p><p>[automerge]1694367594[/automerge]</p><p></p><p>Evet sen böyle anlatınca aklıma geldi hala canımı çok yakar benim babam firinciydi okula gelir simit satardı gidip isteyemzdik ablamla bigun cesaretimi tiplayip simit istedim öyle bı baktiki bana yiyemedim arkadaşlarımdan birine sattım eve gidince başıma gelecekleri biliyordum birdaha simit isteme falan bir sürü laf bende arkadaşım hasta aşağı inemedi ben aldım onun yerine de parasını getirdim demiştim ozamanlar bir lira falandı heralde ne acı gunlerimiz geçmiş simitin tadını bilmem buraya geldim aynı sefalet bacisina gardasina yedirdi hep şimdide küçük bacısı liseye başladı birazda ona yedircek ben hiç kocamın kazandigi parayı bilmem ama iyi kazandığını biliyorum çiftçilik yapiyo cokda iyi para kazaniyo şimdi geldi elinde telefon yüzüme bakmadan acıktım dedi keşke surdan fotoğraf atmasını becersemde buzdolabın fotosunu atsam</p><p>[automerge]1694367660[/automerge]</p><p></p><p>Kangal höyük köyü</p><p>[automerge]1694368029[/automerge]</p><p></p><p>Doğumumda çağırmayı düşünüyorum bide dördüncü doğumum çabuk olur diye korkmuyoda değilim evde dogurrum diye sürekli dışarda eşim bazen ulasilmiyo kimilerinden duyuyorum 3, 4. Doğumlar hemen 1saat sancı cekiyon cekmiyon doğum oluyomus çok korkuyorum çabuk olur sancilarimin farkına varmam diye tuvalete falan dusurrum diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="3 erkek annesi💙, post: 469730, member: 7717"] Ah keşke biraz cesaret edebilsem [automerge]1694367052[/automerge] Bı amcam var çok merhametli bı adam eşine cocuklarina karşı bizi o büyüttü bize o babalık yaptı vizede sürekli merhametliydi ama babamlarla karşı karşıya oturuyorlar karısı desen geliyorum desem gelme demez kollarını açar yengem ama babam onlarında burnundan getirir biliyorum [automerge]1694367594[/automerge] Evet sen böyle anlatınca aklıma geldi hala canımı çok yakar benim babam firinciydi okula gelir simit satardı gidip isteyemzdik ablamla bigun cesaretimi tiplayip simit istedim öyle bı baktiki bana yiyemedim arkadaşlarımdan birine sattım eve gidince başıma gelecekleri biliyordum birdaha simit isteme falan bir sürü laf bende arkadaşım hasta aşağı inemedi ben aldım onun yerine de parasını getirdim demiştim ozamanlar bir lira falandı heralde ne acı gunlerimiz geçmiş simitin tadını bilmem buraya geldim aynı sefalet bacisina gardasina yedirdi hep şimdide küçük bacısı liseye başladı birazda ona yedircek ben hiç kocamın kazandigi parayı bilmem ama iyi kazandığını biliyorum çiftçilik yapiyo cokda iyi para kazaniyo şimdi geldi elinde telefon yüzüme bakmadan acıktım dedi keşke surdan fotoğraf atmasını becersemde buzdolabın fotosunu atsam [automerge]1694367660[/automerge] Kangal höyük köyü [automerge]1694368029[/automerge] Doğumumda çağırmayı düşünüyorum bide dördüncü doğumum çabuk olur diye korkmuyoda değilim evde dogurrum diye sürekli dışarda eşim bazen ulasilmiyo kimilerinden duyuyorum 3, 4. Doğumlar hemen 1saat sancı cekiyon cekmiyon doğum oluyomus çok korkuyorum çabuk olur sancilarimin farkına varmam diye tuvalete falan dusurrum diye [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar