Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 481281" data-attributes="member: 3155"><p>Yani bana düşmez ama neden böyle olan bir adama baştan kendini belli etmiş zaten 2. Çocupu da yapıyorsun? Sence o adam ikinci kez baba olmayı hakediyor mu sen sonuna kadar evlatlarını hakediyoesun ama o asla haketmiyor! </p><p>Al karşına konuş çocukları tek başına yapmadın yada babanın evinden getirmedin adam gibi davranacaksa davrasın ha yok ben böyleyim değişmem diyorsa o çocukların da o evde psikolojisinin bozulmasına izin verme daha geçen bir şey okudum bir bebek dahi 7. Ayı mı ne yalan olmasın belki daha erken andan itibaren anne babasının onu sevip sevmediğini anlayabiliyormul yani çocukta bu his yer ediniyormuş. O kızının ne suçu var da abuk subuk oyun için evladını itip kakıp bağırıyor? Hayır baba olamayacak başaramayacksa ne diye çocuk yapıyor gereksiz. Biraz sesinizi çıkarın kızlar ya neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi? Sanki eşleriniz olmasa bir hiçmisiniz gibi davranmayın yada o olmasa bana kimse bakmaz gibi onlar olmayınca ölmüyoruz. Tamam insan ilk başta maddi boşluğa düşer ama sadece o kadar manevi duygu onun yanında bir hiç. Annen baban sağ sanırsam rabbim başından eksik etmesin ama onlara söyle emin ol onlara anlatınca neden daha önce anlatmadın diye üzülüp yetiri kadar iyi anne baba değilmiydik diue kendini sorgulayacaklar? Neden bu kadar küçük gibi gözüken ama bizim için büyük olan konuları ailenize anlatıp yanına gitmiyorsunuz? Boşan demiyorum ama eşinin aklını başına alması lazım? Nasıl çocuklar uyanır diye seninle yatmayan bir adamla sırf cinsel birliktelik istediği zaman çocukların uyanmasından korkmayan bir adama dönüşüyor yada sen neden o zaman cinsel birlikteliğe izin veriyorsun? Tamam bizim içinde bir ihtiyaç ama eşin ne babalığı nede karılığı sonuna kadar haketmiyor.</p><p>[automerge]1701502144[/automerge]</p><p>Hayır benim ailem mi anormal babamla ne zaman konuşsam kızım ne zaman ben artık yapamıyorum yada artık ne zaman canına tak eder eşin yada ara ar agelen kayınbaban tarafından ne zaman sıkıntıya uğrarsan istersen 10 çocuğun olsun yine yanıma gel burada hep evin var der. Babanızla konuşun anlatın onlar erkek ve emin olun en iyi sizi onlar anlar .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 481281, member: 3155"] Yani bana düşmez ama neden böyle olan bir adama baştan kendini belli etmiş zaten 2. Çocupu da yapıyorsun? Sence o adam ikinci kez baba olmayı hakediyor mu sen sonuna kadar evlatlarını hakediyoesun ama o asla haketmiyor! Al karşına konuş çocukları tek başına yapmadın yada babanın evinden getirmedin adam gibi davranacaksa davrasın ha yok ben böyleyim değişmem diyorsa o çocukların da o evde psikolojisinin bozulmasına izin verme daha geçen bir şey okudum bir bebek dahi 7. Ayı mı ne yalan olmasın belki daha erken andan itibaren anne babasının onu sevip sevmediğini anlayabiliyormul yani çocukta bu his yer ediniyormuş. O kızının ne suçu var da abuk subuk oyun için evladını itip kakıp bağırıyor? Hayır baba olamayacak başaramayacksa ne diye çocuk yapıyor gereksiz. Biraz sesinizi çıkarın kızlar ya neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi? Sanki eşleriniz olmasa bir hiçmisiniz gibi davranmayın yada o olmasa bana kimse bakmaz gibi onlar olmayınca ölmüyoruz. Tamam insan ilk başta maddi boşluğa düşer ama sadece o kadar manevi duygu onun yanında bir hiç. Annen baban sağ sanırsam rabbim başından eksik etmesin ama onlara söyle emin ol onlara anlatınca neden daha önce anlatmadın diye üzülüp yetiri kadar iyi anne baba değilmiydik diue kendini sorgulayacaklar? Neden bu kadar küçük gibi gözüken ama bizim için büyük olan konuları ailenize anlatıp yanına gitmiyorsunuz? Boşan demiyorum ama eşinin aklını başına alması lazım? Nasıl çocuklar uyanır diye seninle yatmayan bir adamla sırf cinsel birliktelik istediği zaman çocukların uyanmasından korkmayan bir adama dönüşüyor yada sen neden o zaman cinsel birlikteliğe izin veriyorsun? Tamam bizim içinde bir ihtiyaç ama eşin ne babalığı nede karılığı sonuna kadar haketmiyor. [automerge]1701502144[/automerge] Hayır benim ailem mi anormal babamla ne zaman konuşsam kızım ne zaman ben artık yapamıyorum yada artık ne zaman canına tak eder eşin yada ara ar agelen kayınbaban tarafından ne zaman sıkıntıya uğrarsan istersen 10 çocuğun olsun yine yanıma gel burada hep evin var der. Babanızla konuşun anlatın onlar erkek ve emin olun en iyi sizi onlar anlar . [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar