Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif Türkmen" data-source="post: 495333" data-attributes="member: 4853"><p>Benim esim bir kadinla msjlasiyordu kac kere uygardim engelledim geri ekle tekrardan engellendim sifre koymus du tlfna msjlari da hep siliyordu sordum kim diye arkadas dedi evli oldugu</p><p>[automerge]1705906336[/automerge]</p><p>Sonra evli olduğunu öğrendim ben de gittim kocasına mesaj attım karınıza sahip çıkın diye Kocası da bütün hesaplarını kapattırdı kocam da hala diyor seni seviyorum diye hiçbir şey de anlatmıyor O konu hakkında suratıma da bakmıyor yüzüme de bakmıyor ama normalde çok iyiyiz ama hiçbir şey konuşamıyoruz söyleyemiyoruz etmiyoruz O konu hakkında hiçbir şey anlatmıyor yüzüme bakacak yüzüğü yok da pişman Çok pişman ama diyor Ben seni asla aldatmadım diyor Sanki sağ oldan aldatma olmuyor en burada senin iki çocuğuna bakarken sen saçma sapan İşler peşinde sen birisi 7 yaşında birisi 1 yaşında ben çocuklarla akşam sabah ederken adam nelerin peşinde Bak sen ya ne yaparsam yapayım bir türlü affedemiyorum kendimi değersiz hissediyorum sevgisiz hissediyorum seni seviyorum falan filan diyor aşkım falan diyor ama içime sinmiyor bir türlü kocasına mesaj attıktan sonra zaten işler çözüldü Ben kocasına mesaj atmasam o hala konuşmaya devam edecek diye bütün hesaplarını kapattırdı Kocası çok iyi oldu Hiç de pişman değilim onlar kaşındı benim küçücük kızıma nasıl bağırdılar o</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif Türkmen, post: 495333, member: 4853"] Benim esim bir kadinla msjlasiyordu kac kere uygardim engelledim geri ekle tekrardan engellendim sifre koymus du tlfna msjlari da hep siliyordu sordum kim diye arkadas dedi evli oldugu [automerge]1705906336[/automerge] Sonra evli olduğunu öğrendim ben de gittim kocasına mesaj attım karınıza sahip çıkın diye Kocası da bütün hesaplarını kapattırdı kocam da hala diyor seni seviyorum diye hiçbir şey de anlatmıyor O konu hakkında suratıma da bakmıyor yüzüme de bakmıyor ama normalde çok iyiyiz ama hiçbir şey konuşamıyoruz söyleyemiyoruz etmiyoruz O konu hakkında hiçbir şey anlatmıyor yüzüme bakacak yüzüğü yok da pişman Çok pişman ama diyor Ben seni asla aldatmadım diyor Sanki sağ oldan aldatma olmuyor en burada senin iki çocuğuna bakarken sen saçma sapan İşler peşinde sen birisi 7 yaşında birisi 1 yaşında ben çocuklarla akşam sabah ederken adam nelerin peşinde Bak sen ya ne yaparsam yapayım bir türlü affedemiyorum kendimi değersiz hissediyorum sevgisiz hissediyorum seni seviyorum falan filan diyor aşkım falan diyor ama içime sinmiyor bir türlü kocasına mesaj attıktan sonra zaten işler çözüldü Ben kocasına mesaj atmasam o hala konuşmaya devam edecek diye bütün hesaplarını kapattırdı Kocası çok iyi oldu Hiç de pişman değilim onlar kaşındı benim küçücük kızıma nasıl bağırdılar o [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar