Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif Türkmen" data-source="post: 495342" data-attributes="member: 4853"><p>Sen anneme bir şey söylemedim her şeye eşimle aramda çözmek istedim ama eşim daha ben seni aldatmadım ben seni aldatmadım dedim Sanki sanaldan aldatma olmuyor Ben bu zamana kadar kendimi korurken kimseye mesaj atmazken Kendi işimde gücümdeyken adam gitmiş kadına mesaj yazıyor Demek ki her şeyi göze almış baksana ben engellediğim halde gerek yok baksana beni engellediğim halde gerek yok En sonunda beni de delirttiler ben de gittim kocasına söyledim Kocası da bütün hesaplarını kapattı şimdi de şifreyi kaldırdı ne işime yarayacaksa eşim aradı annemi anlattı Sen utancından yerin dibine girdim Sanki ben yaptım Annem de Dedi Olur böyle şeyler üstünü kapatın dedi kimse hiçbir şey demiyor Ben bir türlü affedemiyorum bana aşkım sevgilim diyor ama ne fark eder bana söylerken ona da açtım sevgilim diyordu bana söylerken seni seviyorum diyordu her şeyde söylüyordu Şimdi de iyi olalım diyor hiçbir şey söylemiyor etmiyor nasıl tanıştığını nasıl olduğunu anlatmıyor duymak da istemiyorum zaten hep hep inkar ediyor sanki yalan</p><p>[automerge]1705908947[/automerge]</p><p>Benim 7 yaşında okula giden bir çocuğum var Ona ödevler yaptırıyordum okul var bırakıp nereye gidebilirdim ki 1 yaşında kızım var benim çoluğum çocuğum var yani O iş demek ki çoluğunu çocuğunu düşünmemiş bir heyecan peşine koşmuş gitmiş Şimdi ne olacak boşansam Ne olacak sanki bir de evlenmeyi düşünmüyorum Başka çocuk yapmak da istemiyorum hiçbir şey istemiyorum hayatıma devam etmek istiyorum ben bir şey yapmadım</p><p>[automerge]1705909139[/automerge]</p><p>Bence her erkek karısını aldatıyordur Ben artık aşka sevdaya inancım kalmadı saçma sapan şeyler erkekler doyumsuzdur Namus bilmezlerin Onlara göre o önemli başka bir şey önemli değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif Türkmen, post: 495342, member: 4853"] Sen anneme bir şey söylemedim her şeye eşimle aramda çözmek istedim ama eşim daha ben seni aldatmadım ben seni aldatmadım dedim Sanki sanaldan aldatma olmuyor Ben bu zamana kadar kendimi korurken kimseye mesaj atmazken Kendi işimde gücümdeyken adam gitmiş kadına mesaj yazıyor Demek ki her şeyi göze almış baksana ben engellediğim halde gerek yok baksana beni engellediğim halde gerek yok En sonunda beni de delirttiler ben de gittim kocasına söyledim Kocası da bütün hesaplarını kapattı şimdi de şifreyi kaldırdı ne işime yarayacaksa eşim aradı annemi anlattı Sen utancından yerin dibine girdim Sanki ben yaptım Annem de Dedi Olur böyle şeyler üstünü kapatın dedi kimse hiçbir şey demiyor Ben bir türlü affedemiyorum bana aşkım sevgilim diyor ama ne fark eder bana söylerken ona da açtım sevgilim diyordu bana söylerken seni seviyorum diyordu her şeyde söylüyordu Şimdi de iyi olalım diyor hiçbir şey söylemiyor etmiyor nasıl tanıştığını nasıl olduğunu anlatmıyor duymak da istemiyorum zaten hep hep inkar ediyor sanki yalan [automerge]1705908947[/automerge] Benim 7 yaşında okula giden bir çocuğum var Ona ödevler yaptırıyordum okul var bırakıp nereye gidebilirdim ki 1 yaşında kızım var benim çoluğum çocuğum var yani O iş demek ki çoluğunu çocuğunu düşünmemiş bir heyecan peşine koşmuş gitmiş Şimdi ne olacak boşansam Ne olacak sanki bir de evlenmeyi düşünmüyorum Başka çocuk yapmak da istemiyorum hiçbir şey istemiyorum hayatıma devam etmek istiyorum ben bir şey yapmadım [automerge]1705909139[/automerge] Bence her erkek karısını aldatıyordur Ben artık aşka sevdaya inancım kalmadı saçma sapan şeyler erkekler doyumsuzdur Namus bilmezlerin Onlara göre o önemli başka bir şey önemli değil [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar