Sorum var Kizlarim yaedim edin😑

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rovşane. tarafından oluşturulan Kizlarim yaedim edin😑 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 882 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlarim yaedim edin😑
Konbuyu başlatan Rovşane.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar nasilsiniz bir kac gundu yokdum sizden haber alamadim. Kizlar bana yardim edin ben 12+5haftadayim amma bugun sabahdan beri midem yaniyo ama henuz erken kimde o 4 ayindan bawladi?normalmi ne yesem ne icsem yaniyo kara biber vurmussun sanki.
Canım doktorum rennie diye bi şurup yazmıştı sağlık ocağına gidip yazdırabilirsin elma yoğurt soda iyi geliyor

E

Ebru Ateş

Guest
Üçüncü gebeliğimdeyim su an, ikinci gebeligimde ilk haftalardan başlayıp 6.aya kadar devam etmişti. Berbat bir şey.. prilam Dr kullanmıştım, günde 4 tane alıyordum. Doktor kontrolünde dozunu artirabilirsin. Allah yardımcın olsun 🌼

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar nasilsiniz bir kac gundu yokdum sizden haber alamadim. Kizlar bana yardim edin ben 12+5haftadayim amma bugun sabahdan beri midem yaniyo ama henuz erken kimde o 4 ayindan bawladi?normalmi ne yesem ne icsem yaniyo kara biber vurmussun sanki.
Yemeklerinde aşırı yağ baharat kullanma canım bu aralar fresh şeyler tüket sebze bol limonlu yeşil salata gibi

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
i’m
canim ilik sut ic yaxsi olacag

Rovşane.

Kayıtlı Üye
rank

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim mide yanmam 3 aydan sonra basladi 9 aya kimi devam eti bebegim saci up uzun😂
Im

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar