Sorum var Kızlarr acil bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merve Nur tarafından oluşturulan Kızlarr acil bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,419 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarr acil bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Merve Nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Merve Nur

Kayıtlı Üye
rank
Gecen cumartesi kaplıcaya gitikde kizlar suyun sıcaklığı 40 derecedi sadece sizce bebeğe Bir zararı olur mu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gecen cumartesi kaplıcaya gitikde kizlar suyun sıcaklığı 40 derecedi sadece sizce bebeğe Bir zararı olur mu
Kızlarrrrrr

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Kızlarrrrrr
Kaç haftslıksın canım sıcak su doğumu tetikliyor kaslar gevşediği için eğer doğumun yakın değil ise bir daha gitmemeni öneririm

Merve Nur

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftslıksın canım sıcak su doğumu tetikliyor kaslar gevşediği için eğer doğumun yakın değil ise bir daha gitmemeni öneririm
9+5 di canım girdiğimde su sıcaklığı 38 40 derecedi yarım saat kaldım kalmadim sakatlık fialn yazdı nette öyle kötü bir şey olmaz demi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
9+5 di canım girdiğimde su sıcaklığı 38 40 derecedi yarım saat kaldım kalmadim sakatlık fialn yazdı nette öyle kötü bir şey olmaz demi
Olmaz ama sen bir daha gşrme canım daha çok küçük Allah korusun tutunma evresinde sıcak su rahmi uyarıyor ve gevşetşypt Allah göstermesin düşük vs olur yada ileri doğru 37. Haftaya gelmeden bu kadar yoğun sıcak suya girme doğumu tetikliyor çünkü

Merve Nur

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum sıcak su rahimi uyarıyor erken doğuma sebebiyet verebilir
Allah korusun kuzum sakatlik filan yaziyordu öyle bir şey olmaz demi inşaallah

Olmaz ama sen bir daha gşrme canım daha çok küçük Allah korusun tutunma evresinde sıcak su rahmi uyarıyor ve gevşetşypt Allah göstermesin düşük vs olur yada ileri doğru 37. Haftaya gelmeden bu kadar yoğun sıcak suya girme doğumu tetikliyor çünkü
Aman asla girmem canım çok korktum zaten

Tüm sayfalar yüklendi.