Kizlarr yardimcinolin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seymanur tarafından oluşturulan Kizlarr yardimcinolin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,787 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlarr yardimcinolin
Konbuyu başlatan Seymanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Seymanur

Kayıtlı Üye
rank
İki bucuk aylik gebeyim henüz cok erken ama doğumdan cok korkuyorum sezeryan istyorum devltte yapicam doktorlara solsem alirlarmi yoksanonlar kndi istediklerinimi yapiyor

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
İki bucuk aylik gebeyim henüz cok erken ama doğumdan cok korkuyorum sezeryan istyorum devltte yapicam doktorlara solsem alirlarmi yoksanonlar kndi istediklerinimi yapiyor
Devletler artık mecburi olmadıkça sezeryan doğum yaptırmuyorlar canım malesef bende devlette olmak istemistim ama doktorum kesinlikle yapamam sezeryan doğum düşünüyorsan özelle konuş demişti bana bende özelde oldum zaten

Seymanur

Kayıtlı Üye
rank

Devletler artık mecburi olmadıkça sezeryan doğum yaptırmuyorlar canım malesef bende devlette olmak istemistim ama doktorum kesinlikle yapamam sezeryan doğum düşünüyorsan özelle konuş demişti bana bende özelde oldum zaten
Nekadara oldun canim sezeryanda

K

Kıdemli Anne

Guest
Galiba ilk gebeliginiz, simdiden bu kadar korkuya kapilmayin aslinda bende boyleydim hatta doktora dedimki ben cok korkuyorum napicaz dogum nasil olacak dedim guldu bana birak onu dusunme sen hic annesinin karninda kalmis cocuk gordun mu elbet cikacak dedi cok korktugunu soyluyorsun madem oyle seni dogumda azcik çakirkeyf yapariz dedi oylede yapti alkol almis gibiydim kus giiydim

Seymanur

Kayıtlı Üye
rank
Galiba ilk gebeliginiz, simdiden bu kadar korkuya kapilmayin aslinda bende boyleydim hatta doktora dedimki ben cok korkuyorum napicaz dogum nasil olacak dedim guldu bana birak onu dusunme sen hic annesinin karninda kalmis cocuk gordun mu elbet cikacak dedi cok korktugunu soyluyorsun madem oyle seni dogumda azcik çakirkeyf yapariz dedi oylede yapti alkol almis gibiydim kus giiydim
Evet ilk gebeliğim 3 yildan sonra kaldim çok şükür ama korkularimi nasil yenicem bilmiorum sen normal doğummu yaptin cnm

Zümrüttt

Kayıtlı Üye
rank
Ben doktoruma sezeryan istiyorum dediğimde. Tm dedi yani hicbir sıkıntı olmadı tabi özelde oldum ben devlette değil sezeryanda korkulacak birşeyde yok emin ol 🙃

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Hakkinda hayirlisi olsun canim herkes doğum yapıyor defalarca hemde sende yapabilirsin. İlk doğumda tecrübesiz oluyorsun korku normal canim neyle karsilasayacagini bilmiyorsun bende sezeryan olurum diyordum senin gibi çekiniyordum.Daha sonra sürpriz şekilde gelince normal doğum oldu hemde çok iyi oldu iyi ki normal olmuş dedim.Yine hamileyim ve normal doğum istiyorum🥰🥰

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Evet ilk gebeliğim 3 yildan sonra kaldim çok şükür ama korkularimi nasil yenicem bilmiorum sen normal doğummu yaptin cnm
2 kere normal dogum yaptım iyi ki de normal olmus diyorum canım son dogum da sezeryana alın diye agladım ama doktor almadı dogum yapınca dedim ki iyi ki sezeryan olmamısim dedim hemen ayaga kalktım

Tüm sayfalar yüklendi.