Kızlarrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlarrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,391 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlarrr
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ahaha Mervem geri gelmiş canlar bilgilendireyim dedim 😍😍 @Mervercan çok özledim ki irtibatınız hiç kesilmedi ama seni burda görmek ve konuşmak ayrı bir şeydi Mervem seni çok seviyorum biliyorsun bunu. İyi ki geri geldin .Hoşgeldin 😍😍
Bende çok özledim çiçeğim seninle irtibatımız hiç bitmez daha bizim ikiz canavarlar buluşup görüşecek 😅 bende seni çok seviyorum kardeşten ötem her zaman desteğini esirgemedin benden herşey için çok teşekkür ederim iyiki varsın ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende çok özledim çiçeğim seninle irtibatımız hiç bitmez daha bizim ikiz canavarlar buluşup görüşecek 😅 bende seni çok seviyorum kardeşten ötem her zaman desteğini esirgemedin benden herşey için çok teşekkür ederim iyiki varsın ❤️
Ay mervem böyle konuşma kız lohusalık hala bitmedi direk gözlerim doluyor ya . Sende iyi ki varsın canımın içi yerin hep ayrı biliyorsun o irtibat Allah'ın izni ile hiçte kesilmez 😘. Ablam gibisin benim olmayan ablam 😘😍❤️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ay mervem böyle konuşma kız lohusalık hala bitmedi direk gözlerim doluyor ya . Sende iyi ki varsın canımın içi yerin hep ayrı biliyorsun o irtibat Allah'ın izni ile hiçte kesilmez 😘. Ablam gibisin benim olmayan ablam 😘😍❤️
Kız sana aylar oldu bitmemiş benim daha 50 gün oldu yeter dedim bi silkelendim 😂 tabi benim nazımı çeken yok mecbur kaldım ama çaktırma 😂 Rabbim izin verdiği sürece her zaman yanındayım ❤️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kız sana aylar oldu bitmemiş benim daha 50 gün oldu yeter dedim bi silkelendim 😂 tabi benim nazımı çeken yok mecbur kaldım ama çaktırma 😂 Rabbim izin verdiği sürece her zaman yanındayım ❤️
Biliyorum mervem iyi ki yanımdasın 😘😍 şu uygulamayı birkaç kişi için iyikide yüklemisim diyorum ilk seni tanıdım adam akıllı 😍😍. Ahaha iyi yapmışsın ben nazimi çeken olduğu için sanırım silkelebmek istemiyorum merveeee 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Biliyorum mervem iyi ki yanımdasın 😘😍 şu uygulamayı birkaç kişi için iyikide yüklemisim diyorum ilk seni tanıdım adam akıllı 😍😍. Ahaha iyi yapmışsın ben nazimi çeken olduğu için sanırım silkelebmek istemiyorum merveeee 😂😂
Bendede öyle bu uygulama çok güzel dostluklar edinmeme sebep oldu. Tabi seninki dostluktanda öte ❤️ Lohusalıktan çıkma kız ben ne zaman lohusa oldum ne zaman çıktım anlamadım bile 😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bendede öyle bu uygulama çok güzel dostluklar edinmeme sebep oldu. Tabi seninki dostluktanda öte ❤️ Lohusalıktan çıkma kız ben ne zaman lohusa oldum ne zaman çıktım anlamadım bile 😂
Hahaha çıkmıyorum senin içinde anı yasayacam😂😂. Aynen öyle mervem 😍😍 eşim de Instagram da ikimizin konuşmasından bıktı 😂😂adamı da soguttum kendi instasini sildi düşün 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hahaha çıkmıyorum senin içinde anı yasayacam😂😂. Aynen öyle mervem 😍😍 eşim de Instagram da ikimizin konuşmasından bıktı 😂😂adamı da soguttum kendi instasini sildi düşün 😂😂
Kız bizde konu bitmez adam ne yapsın 😂 Benimki hiç girip bakmıyor bile instagramdan bildirim gelince niye sormuyorsun diyorum konuştuğun kişi belli neyini soracam diyor adam 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hoşgeldin canm bnm 🙂 gitmssn inş bida seviliyorsun
İnşallah kuzum hoşbuldum sende seviliyorsun❤️

Tüm sayfalar yüklendi.