Kizlarrre

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubraemir34 tarafından oluşturulan Kizlarrre başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 834 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlarrre
Konbuyu başlatan Kubraemir34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Kubraemir34

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ya ben şimdi sutyen almam lazım bide iyice de büyüdüler normalde zaten küçük değillerdi 🙄 benim nasıl Bi tür sutyen almam gerek toparlaci görevi de görmesi için bilgisi olannnnn😘😘

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ya ben şimdi sutyen almam lazım bide iyice de büyüdüler normalde zaten küçük değillerdi 🙄 benim nasıl Bi tür sutyen almam gerek toparlaci görevi de görmesi için bilgisi olannnnn😘😘
Pentiden al canım telsiz seç ama o kadar rahatlar ki benimde göğsüm büyüdü diğer sütyenler destekli olduğu için rahatsız ediyordu

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Ben yarım atlet tarzı olandan kullanıyorum sıkmıyor altına baskı yapmiyor suanlik rahatım benimkiler de aldı başını yürüdü 😂😄 ama ben memnunum memişlerim biraz küçüktü şimdi bişeye benzediler 😄😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Elime yüzüme kan geldi sağıma soluma et doldu inşallah ettir ödem değildir 😂😄😄 halimden memnunum çok şükür 😄😂

Tüm sayfalar yüklendi.