Sorum var Kolesterol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebru berre tarafından oluşturulan Kolesterol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 627 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kolesterol
Konbuyu başlatan ebru berre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Geçen hafta kontrolümde doktor gebelik kolesterolün var.bebegi 37.haftada almamız lazım yoksa ölebilir dedi.ilac verdi haftaya gel.yuzde 90 bebeği alırız dedi.yarin gitmem lazım.korkuyorum bebeğime Bi şey olucak diye.sizde bu durumu yaşayan oldu mu .yardımcı olur musunuz.
Çok mu yüksek canım. Geçmiş olsun. Bebeğin doğsa bile gelişimini tamamlamış oluyor. Allah'ın izniyle bir problem olmaz sağlıkla doğar. Benimde yüksekti diyetime dikkat etmiştim bir sıkıntı olmamıştı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçen hafta kontrolümde doktor gebelik kolesterolün var.bebegi 37.haftada almamız lazım yoksa ölebilir dedi.ilac verdi haftaya gel.yuzde 90 bebeği alırız dedi.yarin gitmem lazım.korkuyorum bebeğime Bi şey olucak diye.sizde bu durumu yaşayan oldu mu .yardımcı olur musunuz.
Çok geçmiş olsun kuzum herhangi bir belirti filan varmıydi

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin 🤲

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım Allah'tan gebeliğin son haftalarındasın şükür ki bebişte gelişimini tamamlamış oluyor ilacını düzenli kullan stres yapma Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.