Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Komşu sorunsalı 🙄🙄🙄
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Heyecanlı anne" data-source="post: 79324" data-attributes="member: 1943"><p>Canım ben eşimi çok ön plana atamıyorum eşi çok iyi bi adam eşimle de görüşüyorlar.kadın aradı sabah 7 de eşime dedim sinirli şekilde bu saatte bu ne ya falan de diye ben diyemem abiye ayıptır diyo bilmiyorum ya</p><p>[automerge]1633084291[/automerge]</p><p></p><p>Valla canım kadın 5 sene önce 7 ay psikolojik tedavi görmüş babalık elinde büyümüş çok kötü şeyler yaşamış haa bak çok iyidir iste canını verir çocuğuma bakar ama işte çok kullanmayı seviyorlar insanı hastayım diyorum ayıptır söylemesi bi çocuk çıkaracaksın ne kadar da nazlısın diyorlar hemen hele kızı daha beter büuük küçük demez 17 yaşında ama herkese bi bağırır bi laf sokar</p><p>[automerge]1633084409[/automerge]</p><p></p><p>Valla canım kadın 5 sene önce 7 ay psikolojik tedavi görmüş babalık elinde büyümüş çok kötü şeyler yaşamış haa bak çok iyidir iste canını verir çocuğuma bakar ama işte çok kullanmayı seviyorlar insanı hastayım diyorum ayıptır söylemesi bi çocuk çıkaracaksın ne kadar da nazlısın diyorlar hemen hele kızı daha beter büuük küçük demez 17 yaşında ama herkese bi bağırır bi laf sokar </p><p></p><p>Canım ilçede oturuyorum çok küçük kasaba gibi zaten en uzak geldiğim yer burasıda ulaşılamayan bi yer değil yani. Numaramı dedim de eşim kızdı mesafe koy dedi ben diyorum ya gelemem işim var bakıyorum kapı çalıyor yardıma geldik diyo gelincede geceye kadar kalkmıyor eşimi bekliyor ki arabayla götürsün o da sinirleniyor ama arada eşi var adam çok iyi anlatamam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heyecanlı anne, post: 79324, member: 1943"] Canım ben eşimi çok ön plana atamıyorum eşi çok iyi bi adam eşimle de görüşüyorlar.kadın aradı sabah 7 de eşime dedim sinirli şekilde bu saatte bu ne ya falan de diye ben diyemem abiye ayıptır diyo bilmiyorum ya [automerge]1633084291[/automerge] Valla canım kadın 5 sene önce 7 ay psikolojik tedavi görmüş babalık elinde büyümüş çok kötü şeyler yaşamış haa bak çok iyidir iste canını verir çocuğuma bakar ama işte çok kullanmayı seviyorlar insanı hastayım diyorum ayıptır söylemesi bi çocuk çıkaracaksın ne kadar da nazlısın diyorlar hemen hele kızı daha beter büuük küçük demez 17 yaşında ama herkese bi bağırır bi laf sokar [automerge]1633084409[/automerge] Valla canım kadın 5 sene önce 7 ay psikolojik tedavi görmüş babalık elinde büyümüş çok kötü şeyler yaşamış haa bak çok iyidir iste canını verir çocuğuma bakar ama işte çok kullanmayı seviyorlar insanı hastayım diyorum ayıptır söylemesi bi çocuk çıkaracaksın ne kadar da nazlısın diyorlar hemen hele kızı daha beter büuük küçük demez 17 yaşında ama herkese bi bağırır bi laf sokar Canım ilçede oturuyorum çok küçük kasaba gibi zaten en uzak geldiğim yer burasıda ulaşılamayan bi yer değil yani. Numaramı dedim de eşim kızdı mesafe koy dedi ben diyorum ya gelemem işim var bakıyorum kapı çalıyor yardıma geldik diyo gelincede geceye kadar kalkmıyor eşimi bekliyor ki arabayla götürsün o da sinirleniyor ama arada eşi var adam çok iyi anlatamam [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Komşu sorunsalı 🙄🙄🙄