Sorum var Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,585 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Moralim çok bozuk 25 haftaligim kontrolüm vardi bugun bir bacagi kisa oldugunu söyledi bunun ne kadar payi dogru oldugunu bilmiyorum başina gelen varmi varsa bilgi verirmisiniz lütfen
Tek doktorla kalma canım yanılma payları çok yüksek ben 16. Haftamda doktora gittim doktor bebeğin böbreği de genişleme var dedi o kadar üzülüyordum ki anlatamam sana iki hafta önce tekrar gittim bu sefer başka doktora gittim 31. Haftamdı doktora sordum dedim böyle bişey varmı yok dedi o kadar içim rahatladıki canım anlatamam sana 🥰🥰🥰 sana tavsiyem tek doktora kalma yanılma payları çok yüksek oluyor canım 😊😊

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Moralim çok bozuk 25 haftaligim kontrolüm vardi bugun bir bacagi kisa oldugunu söyledi bunun ne kadar payi dogru oldugunu bilmiyorum başina gelen varmi varsa bilgi verirmisiniz lütfen
Kuzum çocuklarımda böyle bireşeye hiç rastlamadım ama benim bacağımın biri kısa sorun olmıyo

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum başka doktorlara görün ayrica doktorlar küçük bir ihtimal dahi olsa söylüyorlar inşallah yanılma olmuştu

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Tek doktorla kalma canım yanılma payları çok yüksek ben 16. Haftamda doktora gittim doktor bebeğin böbreği de genişleme var dedi o kadar üzülüyordum ki anlatamam sana iki hafta önce tekrar gittim bu sefer başka doktora gittim 31. Haftamdı doktora sordum dedim böyle bişey varmı yok dedi o kadar içim rahatladıki canım anlatamam sana 🥰🥰🥰 sana tavsiyem tek doktora kalma yanılma payları çok yüksek oluyor canım 😊😊
İnsallah yanılma payi vardir bu zamana kadar her şey iyi gidiyordu bir anda öyle söyleyince perişan oldum perinatolojiye yönlendirdi yarin gidcem insallah bişey çikmaz allah razi olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum çocuklarımda böyle bireşeye hiç rastlamadım ama benim bacağımın biri kısa sorun olmıyo
Geçmiş olsun canim inşallah bişey çikmaz ister istemez psikolojin bozuluyormuş

Kuzum başka doktorlara görün ayrica doktorlar küçük bir ihtimal dahi olsa söylüyorlar inşallah yanılma olmuştu
innşallah yanilma olmuştur allah'tan tek isteğim bu

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Öncelikle geçmiş olsun kuzum. Ultrason görüntüleri tahmini oluyor bebeğin pozisyonuna göre ölçüm yanlışlığı da olabilir. Başka doktora görünmeni tavsiye ederim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İnsallah yanılma payi vardir bu zamana kadar her şey iyi gidiyordu bir anda öyle söyleyince perişan oldum perinatolojiye yönlendirdi yarin gidcem insallah bişey çikmaz allah razi olsun

İnşallah canım benim 🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allah razi olsun canim insallah yanilma olmustur bende öyle düşündüm bir yandan başka doktora gidcem yarin
İnşallah çiçeğim hiç moralini bozma. Birçok anneye gebelikte problem olduğunu söylüyorlar ama sağ Salim doğuyor bebişler

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Allah sendende razı olsun canım benim 🥰inşallah bişey çıkmaz canım 🤲🤲😊😊

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
Tüm sayfalar yüklendi.