Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu eşim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Rukiye27" data-source="post: 481213" data-attributes="member: 6145"><p>Size birşey sormak istiyorum kızlar şimdi bilen biliyor ben hamileyim hâliyle ilgi sevgi görmek istiyorum ama eşim işten gelince hiç bana yanaşmıyor evde olsa bile ayni bu adam sesim çıkmıyor ama artık yeter yani surekli telefon da gözü Facebook a bakıyor bugünde tartıştım artık yeter yani beni sürekli bir yerde azarlıyor çocuk gibi sen niye böylesin dedim neymiş beni birgün dövecekmis te benum de aklım sasacak mis bebfe dedim yap çocukta ölür dedim sen de kurtul dedim bende dedim ya diyor Allah benim canımı alsın yada senin diyor bende dedim seninkisni alsın hayatımı yaşarım dedim bende ya daha kendisi bana trip atıyor neymiş sürekli bir yerim ağrıyor Muş hamile yım başım dönüyor midem bulanıyor ilaçlar uyku yapıyor oğlum gece uyumuyor sözü vardı işte onları da almıyorum ne yaparsan yap dedi valla bezdim ben bu erkeklerin elinden inanın haftaya üniversite den sınavım var ama kafamın için bok gibi okumamı da istemiyor deli oldum iyice</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rukiye27, post: 481213, member: 6145"] Size birşey sormak istiyorum kızlar şimdi bilen biliyor ben hamileyim hâliyle ilgi sevgi görmek istiyorum ama eşim işten gelince hiç bana yanaşmıyor evde olsa bile ayni bu adam sesim çıkmıyor ama artık yeter yani surekli telefon da gözü Facebook a bakıyor bugünde tartıştım artık yeter yani beni sürekli bir yerde azarlıyor çocuk gibi sen niye böylesin dedim neymiş beni birgün dövecekmis te benum de aklım sasacak mis bebfe dedim yap çocukta ölür dedim sen de kurtul dedim bende dedim ya diyor Allah benim canımı alsın yada senin diyor bende dedim seninkisni alsın hayatımı yaşarım dedim bende ya daha kendisi bana trip atıyor neymiş sürekli bir yerim ağrıyor Muş hamile yım başım dönüyor midem bulanıyor ilaçlar uyku yapıyor oğlum gece uyumuyor sözü vardı işte onları da almıyorum ne yaparsan yap dedi valla bezdim ben bu erkeklerin elinden inanın haftaya üniversite den sınavım var ama kafamın için bok gibi okumamı da istemiyor deli oldum iyice [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu eşim