Konu kovit lütfen cevap verin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübraeymenenes tarafından oluşturulan Konu kovit lütfen cevap verin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,642 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu kovit lütfen cevap verin
Konbuyu başlatan Kübraeymenenes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübraeymenenes

Kübraeymenenes

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iki gün önce kayınvalideme gitmiştik bugün dün test vermişler pozitif çıkmışlar ben 23 haftalık hamileyim bizde belirti yok şu an ama olma ihtimali nedir zaten korkarak gitmiştim lütfen benim içimi rahatlatacak biseyler söyleyin 5 ve 2 yaşında çocuğum var neler yapıyım ne diyelim önlem alalım

S

Sevilgdkl

Guest
Kızlar iki gün önce kayınvalideme gitmiştik bugün dün test vermişler pozitif çıkmışlar ben 23 haftalık hamileyim bizde belirti yok şu an ama olma ihtimali nedir zaten korkarak gitmiştim lütfen benim içimi rahatlatacak biseyler söyleyin 5 ve 2 yaşında çocuğum var neler yapıyım ne diyelim önlem alalım
Öncelikle içinizi ferah tutun benim kızım da oldu bize geçmedi bende 25haftam bitti korkuyorum dikkat ediyorum ve iki aşımı da oldum asiniz yoksa olun derim çok faydası var

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Annem sırtım çok ağrıyor gel krem sür demişti evine gittim krem sürdüm ovdum masaj yaptım. Canım anam dedim öptüm sarıldım annem akşamına test verdi ve pozitif 😄 deli gibi korkmuştum ama bana bulaşmadı, Allah koruyor test verdim negatif çıktım herhangi bir şikayetim de yoktu zaten, olmadı da. İçini ferah tut bağışıklığım zayıftır çok güçlü de değildir ama Allah koruyor işte.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bol bol portakal, ekşili salata. Çocuklara da kendine de

Kübraeymenenes

Kayıtlı Üye
rank
Annem sırtım çok ağrıyor gel krem sür demişti evine gittim krem sürdüm ovdum masaj yaptım. Canım anam dedim öptüm sarıldım annem akşamına test verdi ve pozitif 😄 deli gibi korkmuştum ama bana bulaşmadı, Allah koruyor test verdim negatif çıktım herhangi bir şikayetim de yoktu zaten, olmadı da. İçini ferah tut bağışıklığım zayıftır çok güçlü de değildir ama Allah koruyor işte.

Teşekür ederim canım inşallah hiç gelmemiştir bize de

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Bol meyve ye sarımsak tüket sıcak duş al kendinde çocuklarda turşu suyu falan onlar iyi geliyor inşallah sizde çıkmaz 🤲🤲

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Aşını olmuşmuydun kuzum korkma insalkah su 3 4 gun bisey çıkmazsa ondan sonra çıkmaz 😔 bol bol sarimsak falan tuket kuzum hastalik gelecekse bile önler

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Aşı olmadim canım ben bu 3 günü nasıl geçirecem bilmiyorum dediğin gibi bu aralar yememize dikkat edecez başka çözüm yok
Mandalina portakal cok ye kuzum 😣 vala varya gitsek bi dert gitmesek laf ediyolar 😖 insallah yoktur kuzum benim ya. Haa bide elma sirkesiyle gargara yap canim ben surekli yapıorum varsa bile mikroplari oldursun diye

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İçin rahat edecekse bir test ver canım ama kuluçka süresi yanlış hatırlamıyorsam bir hafta diyorlardı

Tüm sayfalar yüklendi.