Konu kovit lütfen cevap verin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübraeymenenes tarafından oluşturulan Konu kovit lütfen cevap verin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,642 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu kovit lütfen cevap verin
Konbuyu başlatan Kübraeymenenes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübraeymenenes

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle dert etmeyin Allahın izniyle bisey olmaz. Inanın bazen insan kendi çağırıyor. Acaba oldummu yok şöyle mi böyle mi diye.kafanizda bitirin.Ilik duş alin.c vitamini tüketin bagiskligniz güçlensin.Düsünunce bağışıklığa düser
ihlamur icin rahatlayin.

Kübraeymenenes

Kayıtlı Üye
rank
Mandalina portakal cok ye kuzum 😣 vala varya gitsek bi dert gitmesek laf ediyolar 😖 insallah yoktur kuzum benim ya. Haa bide elma sirkesiyle gargara yap canim ben surekli yapıorum varsa bile mikroplari oldursun diye
Aynen var ya zaten kaynanamla aramız pek iyi değil sırf eşimi kırmamak için gittim yoksa onun onca lafına karşı yüzüne bile bakılmaz eşim geçen sene kovit oldu o günden sonra psikolojik panik ataklar giciriyor sıkıntımız zaten bitmemişti şimdi buda üstüne ekledirse iyice kötü oluruz inşallah bişey olmaz canım dua edin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öncelikle dert etmeyin Allahın izniyle bisey olmaz. Inanın bazen insan kendi çağırıyor. Acaba oldummu yok şöyle mi böyle mi diye.kafanizda bitirin.Ilik duş alin.c vitamini tüketin bagiskligniz güçlensin.Düsünunce bağışıklığa düser
ihlamur icin rahatlayin.
Ihlamur nerdeyse her akşam içiyoruz kuzum

ihlamur icin rahatlayin.

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iki gün önce kayınvalideme gitmiştik bugün dün test vermişler pozitif çıkmışlar ben 23 haftalık hamileyim bizde belirti yok şu an ama olma ihtimali nedir zaten korkarak gitmiştim lütfen benim içimi rahatlatacak biseyler söyleyin 5 ve 2 yaşında çocuğum var neler yapıyım ne diyelim önlem alalım
Korkma canm.Bənimdə eşim keçirdi.Aynı evdəydiz.Ama bene bulaşmadı.Limonlu zəncəfilli çay iç.Ballı süt iç.Ben öylə yapardım.Amma koruyan Allah. İnşAllah bişey olmaz

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Insallah Kuzum benim ya 😣
Aynen var ya zaten kaynanamla aramız pek iyi değil sırf eşimi kırmamak için gittim yoksa onun onca lafına karşı yüzüne bile bakılmaz eşim geçen sene kovit oldu o günden sonra psikolojik panik ataklar giciriyor sıkıntımız zaten bitmemişti şimdi buda üstüne ekledirse iyice kötü oluruz inşallah bişey olmaz canım dua edin

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iki gün önce kayınvalideme gitmiştik bugün dün test vermişler pozitif çıkmışlar ben 23 haftalık hamileyim bizde belirti yok şu an ama olma ihtimali nedir zaten korkarak gitmiştim lütfen benim içimi rahatlatacak biseyler söyleyin 5 ve 2 yaşında çocuğum var neler yapıyım ne diyelim önlem alalım
Bol bol c vitamini takviyesi al canım bağışıklığını güçlendirecek gıdalar tüket 5 gün sonra test verebilirsin için rahat etsin ayrıca evde çocuklarda olduğundan onlarıda riske atmamış olursun geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.