Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebeğim Büyürken
"KONUMUZ VEREM AŞISI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️" data-source="post: 465941" data-attributes="member: 2183"><p>Doğar doğmaz anında bebeklere hepatit aşısı yapılıp topuk kanı alınıyor bebekler daha dünyaya gözünü açmadan iğne ile tanışıyor yani Allah aşkına anne baba taşıyıcı olsa risk olsa hadi haklı diyeceğim ama hepatitin ne olduğunu sorsan bilmez çoğu kişi neyin dayatması daha 3 kilo bebeğe bu kadar aşı ben anlam veremiyorum hatta ve hatta benim oğlum 1 kilo doğdu 2 kilo olunca hemen iğne oldu. Hastaneden çıkmadan bebeklerei önce tüm organları işlevini yerine getiriyor mu diye bölüm doktorları tarafından tetkik bile yapılmıyor Keşke öncelik muayenelere verilse de yeni doğan bebek kucağımıza daha 40ı çıkmadan kardiyoloji kalça cikikligi için hastanede sıra beklemesek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️, post: 465941, member: 2183"] Doğar doğmaz anında bebeklere hepatit aşısı yapılıp topuk kanı alınıyor bebekler daha dünyaya gözünü açmadan iğne ile tanışıyor yani Allah aşkına anne baba taşıyıcı olsa risk olsa hadi haklı diyeceğim ama hepatitin ne olduğunu sorsan bilmez çoğu kişi neyin dayatması daha 3 kilo bebeğe bu kadar aşı ben anlam veremiyorum hatta ve hatta benim oğlum 1 kilo doğdu 2 kilo olunca hemen iğne oldu. Hastaneden çıkmadan bebeklerei önce tüm organları işlevini yerine getiriyor mu diye bölüm doktorları tarafından tetkik bile yapılmıyor Keşke öncelik muayenelere verilse de yeni doğan bebek kucağımıza daha 40ı çıkmadan kardiyoloji kalça cikikligi için hastanede sıra beklemesek [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebeğim Büyürken
"KONUMUZ VEREM AŞISI