Korana aşısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde CemreAlya tarafından oluşturulan Korana aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,089 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korana aşısı
Konbuyu başlatan CemreAlya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

CemreAlya

Kayıtlı Üye
rank
Ben oldum kuzum 2 doz şuan 32 haftalık gebeyim ve gerileme yok 2 hafta ileri hatta. Aşı ile ilgili bir durum değil sanırım sen kaç haftalık gebesin
Canım kendim için sormadım arkadaşımın bebeğinde gelişim geriliği var aşıya bağlıyor kendince merak ettim bende burada sorayım dedim.. Bu arada bende 30 haftalık gebeyim şükür herşey yolunda hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerinizi 🤗

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar korana aşısı olup bebeğin de gerileme olan var mı?
Hamileyken yaptırma bence ben hamile değildim iki dozu da yaptırdım şimdi ki aklim olsa aslaa yaptırmazdim. Hamilelikten sonra yaptır istersen senin kararın ama hamileyken bebeğini riske atma onda bunda olmamış olabilir bişi ama sende yada bebeginde olabilir sadece bebeğini düşün birde şu yönden düşün parol haricinde ilaç kullanmak bebeğe zarar veriyor sağlık bakanlığına göre ama aşı yaptırmak doğru bir karar sağlık bakanlığına göre. Ayrıca aşı ile ilgili değilde tabi 2017 yılında oğluma hamileyken gerileme vardı yani herşey olabilir sadece aşı değil. Yaptimadiysan yaptırma bence doğumdan sonra yaptır birde kaç haftaliksin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar