Kordon dolanmasi

• Konbuyu başlatan Rabiaysr66
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rabiaysr66 tarafından oluşturulan Kordon dolanmasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 473 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kordon dolanmasi
Konbuyu başlatan Rabiaysr66
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras
R

Rabiaysr66

Guest
İyi günler hanımlar. 36 haftaya kadar sıkıntı olmadan geçti bu hafta 37 iken yani kontrole gittim . 36 da kilosu 3 kilo iken 37 de 2400 çıktı ve kordon dolanması var ama normal dedi doktorum başına gelen varmi bi sıkıntı olur mu sancı ve acilmam yok

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler hanımlar. 36 haftaya kadar sıkıntı olmadan geçti bu hafta 37 iken yani kontrole gittim . 36 da kilosu 3 kilo iken 37 de 2400 çıktı ve kordon dolanması var ama normal dedi doktorum başına gelen varmi bi sıkıntı olur mu sancı ve acilmam yok
Oğlumda yaşadım 39 da gittiğimde kordon dolanmis diyerek sezeryanla aldılar özelde ben bir gün hareketlerini hissedememistim o sebeple gitmiştim yoksa bilemezdim acilmada vardı 4 cm ama sezeryan oldum malesef 🧐

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hareketlerini düzenli takip etmen gerekiyor cnm bi sıkıntı olursa hemen doktora başvur

Tüm sayfalar yüklendi.