Sorum var Korkuyorum

• Konbuyu başlatan Dicle kökhan çiftçi
  • Toplam 12 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dicle kökhan çiftçi tarafından oluşturulan Korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,282 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorum
Konbuyu başlatan Dicle kökhan çiftçi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İkraNur'annesi💕💕

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Az önce doktordan geldim ve 6 haftalık hamileyim daha önce bi düşük yaşadım ztn şimdi bu gebeliğim için de riskli dedi doktor çok korkuyorum ilaç fln verdi düşük önleyici fln ama ben hala çok korkuyorum yarın gidip detaylı test yapicam bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan ne yapmam gerekiyor çok üzgünüm 🥺
Allah yardımcın olsun canım iyi bir doktor bul doktorun her dediyini yap kendini koru ayakta çok kalma dinlen ayaklarını yukarıda tut iyi beslen sağ salim kucağına al inşallah🙏

N

Nurhayat

Guest
Az önce doktordan geldim ve 6 haftalık hamileyim daha önce bi düşük yaşadım ztn şimdi bu gebeliğim için de riskli dedi doktor çok korkuyorum ilaç fln verdi düşük önleyici fln ama ben hala çok korkuyorum yarın gidip detaylı test yapicam bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan ne yapmam gerekiyor çok üzgünüm 🥺
Hiç üzülme ben 2 düşük yaşadım senin gibi korkuyordum ama iyi bir doktor buldum 3. gebeliğim çok şükür 2 aylık olduk şuan kan sulandırıcı iğne vitamin bir kaç ilaç daha verdi mükemmel bir doktor denk geldim inşallah sende iyisine denk gelirsin pozitif ol korkma sağlıklı olursa tutunur zaten sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah 🤲

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben hamileliğimde 7ci haftasında doktora gitim bebegimin etrafında kan olduğun ve bu kanın düşük yapmam sebep olucagin söyledi 2 tane iğne verdi beş günde bi iğneleri vurmama lazım dedi toplam.10 gün eti tabi bu on gün içerisinde ayağa kalkmama gerekiyordu bide iki tane ilaç verdi çok şükür 24'cü haftamiza gırdik şimdiye kadar bı sorun olmadı inşallah bugünden sonrada olmaz 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.