Sorum var Korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru yasar tarafından oluşturulan Korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 637 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorum
Konbuyu başlatan Ebru yasar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 36 haftalik hamileyim doğum yaklasti ben çok korkuyorum aklıma ölüm geliyor sürekli düşünüyorum annesiz ne yapar kocam evlenir üvey anne onu dover istemez ordan oraya savrulur böyle düşünceler içerisindeyim 😭😭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 36 haftalik hamileyim doğum yaklasti ben çok korkuyorum aklıma ölüm geliyor sürekli düşünüyorum annesiz ne yapar kocam evlenir üvey anne onu dover istemez ordan oraya savrulur böyle düşünceler içerisindeyim 😭😭
Yaa kurban olurum. Ah o lanet duygular ben doğurdum hala gitmiyor aklımdan 🥺🥺 . Öyle düşünme kuuzm olur mu çok güzel bir doğum olacak meleğini kucapına alacaksın bakıp büyüteceksin, Allah'ım sizleri ayırmasın hiç 🤲🏻. Sana böyle diyorum ama geçen gece ya ben ölürsem de oğlum annesiz büyümek zorunda kalırsa diye düşünüp gece gece gece kendimi ağlattım 🥺🥺

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy canım.bende aynıyım.ya nedense bu konuda çok korkuyorum😭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya bide eşimde burda.degil disarda calisiyor çok duygusalim dogumumda büyük Bi ihtimal burda.olmucak
Her şey üst üste geliyor kuzum bşrde salgılqdığımız hormon sağolsun baya duygusak yapıyor bizi doğumdan sonrada belli bir süre devam ediyor bak ben doğum yapalı 4 gün sonra 4 ay olacak hala aşırı duygusallım. Rabbim seni de sağ salim kavuştursun minipine inşallah 🤲🏻

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Her şey üst üste geliyor kuzum bşrde salgılqdığımız hormon sağolsun baya duygusak yapıyor bizi doğumdan sonrada belli bir süre devam ediyor bak ben doğum yapalı 4 gün sonra 4 ay olacak hala aşırı duygusallım. Rabbim seni de sağ salim kavuştursun minipine inşallah 🤲🏻
Amin insallah🤲bütün anneler sağ salim cocugunu kucagina almayi nasip etsin allahim🤲🤲

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Bende 33+2 haftamdayim canım ve bende geçen gorumcelerime dedim abiniz istediğini yapsın ben ölmüşüm gitmişim ne yapcam abınızı ama benden sonra bebeğimi onun yeni eşi olursa vermeyin az hatrim varsa sizde. İnsan ister istemez düşünüyor meğerse evladı varken herşeyi bir değil yüz defa düşünüyoruz hele ki hormonlar duygusallık 😭😓

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Bende 33+2 haftamdayim canım ve bende geçen gorumcelerime dedim abiniz istediğini yapsın ben ölmüşüm gitmişim ne yapcam abınızı ama benden sonra bebeğimi onun yeni eşi olursa vermeyin az hatrim varsa sizde. İnsan ister istemez düşünüyor meğerse evladı varken herşeyi bir değil yüz defa düşünüyoruz hele ki hormonlar duygusallık 😭😓
Kesinlikle insanin cocugu oldumu insan herseyi anliyor insanin cocugu meğerse herseymis hersey allahim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin evlatlarimizi

Tüm sayfalar yüklendi.