Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım
A Aynurka Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 659 11 Ocak 2022 #1 Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım
İ İnşirah 0824 Kayıtlı Üye Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 206 11 Ocak 2022 #2 Aynurka' Alıntı: Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım Genişletmek için tıkla ... Bence gerek yok basit bı soğuk algınlığı da olabilir bende şu an sizin gibiyim bol bol meyve yiyip su tüketin bikac güne düzelir inşallah
Aynurka' Alıntı: Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım Genişletmek için tıkla ... Bence gerek yok basit bı soğuk algınlığı da olabilir bende şu an sizin gibiyim bol bol meyve yiyip su tüketin bikac güne düzelir inşallah
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 11 Ocak 2022 #3 Aynurka' Alıntı: Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım ama hastaneye gitmek de bu ara çok riskli dikkat et ıhlamur nane limon falan iç rahatlarsın inşallah
Aynurka' Alıntı: Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım ama hastaneye gitmek de bu ara çok riskli dikkat et ıhlamur nane limon falan iç rahatlarsın inşallah
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 11 Ocak 2022 #4 Aynurka' Alıntı: Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım Genişletmek için tıkla ... Bence gerek yok canım bende öyle oluyorum sonra geçiyor
Aynurka' Alıntı: Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım Genişletmek için tıkla ... Bence gerek yok canım bende öyle oluyorum sonra geçiyor
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 11 Ocak 2022 #5 Aynurka' Alıntı: Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım insaallah degilsindir
Aynurka' Alıntı: Hiç belirti yok sadece baş ağrısı çok hafif boğaz ağrısı var sizce test olmalı mıyım Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım insaallah degilsindir
A Aynurka Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 659 11 Ocak 2022 #6 Taze anne' Alıntı: Bence gerek yok canım bende öyle oluyorum sonra geçiyor Genişletmek için tıkla ... Çok sağol canım zaten şimdi çok iyiyim at kestanesi krem sürdüm çok faydası oldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ocak 2022 Seda❤Hasan' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım insaallah degilsindir Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım teşekkürler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ocak 2022 Seda❤Hasan' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım insaallah degilsindir Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım teşekkürler
Taze anne' Alıntı: Bence gerek yok canım bende öyle oluyorum sonra geçiyor Genişletmek için tıkla ... Çok sağol canım zaten şimdi çok iyiyim at kestanesi krem sürdüm çok faydası oldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ocak 2022 Seda❤Hasan' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım insaallah degilsindir Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım teşekkürler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ocak 2022 Seda❤Hasan' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım insaallah degilsindir Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım teşekkürler