Sorum var Korunma bir bakın kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Badegül tarafından oluşturulan Korunma bir bakın kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 972 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korunma bir bakın kızlar
Konbuyu başlatan Badegül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 4 aylık aslında 2 hafta önce adet oldym iliş pezervatifle oldu ondan sonra adet oldum adet bittikten bir hafta sonra falan yerleşme kanaması gibi akıntım oldu 2 kere falan imkansız diye düşünüyorum test yapmaya bile korkuyom bu kondom yırtılmasını fark edebilir mi öyle birşey fark etmedik ama işte olur mu olur bebeğim çok küçük daha hamile kalırım diye korkudan kocama bile yaklaşamıyorum 4 ayda 3 kere oldu sadece 😭

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim 4 aylık aslında 2 hafta önce adet oldym iliş pezervatifle oldu ondan sonra adet oldum adet bittikten bir hafta sonra falan yerleşme kanaması gibi akıntım oldu 2 kere falan imkansız diye düşünüyorum test yapmaya bile korkuyom bu kondom yırtılmasını fark edebilir mi öyle birşey fark etmedik ama işte olur mu olur bebeğim çok küçük daha hamile kalırım diye korkudan kocama bile yaklaşamıyorum 4 ayda 3 kere oldu sadece 😭
Kuzum kan testi ver istersen için rahat etsin

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Yani test yapsan için rahat eder canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Busra_korkmaz

Kayıtlı Üye
rank
Mrb anneler.. oğlum 4 gündür ne gece uyuyor ne gündüz karnı şişmiş gazını çıkartıyorum ama sürekli ağlıyor zeytin yağı ve bebek yağıyla da masaj yapıyorum yardımcı olun lütfen başka ne yapabilirim doktora götürdüm gaz ilaci verdi fayda etmiyor. Hem uykusuz hem gazı var ne yapmam gerek?

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Mrb anneler.. oğlum 4 gündür ne gece uyuyor ne gündüz karnı şişmiş gazını çıkartıyorum ama sürekli ağlıyor zeytin yağı ve bebek yağıyla da masaj yapıyorum yardımcı olun lütfen başka ne yapabilirim doktora götürdüm gaz ilaci verdi fayda etmiyor. Hem uykusuz hem gazı var ne yapmam gerek?
Kuzum peki zeytinyağıni bebeğe de veriyormusun

Tüm sayfalar yüklendi.