selam kizlar napacam bilmiyorum bana bir fikir verin eşimin bir arkadaşi var hiç hosuma gitmiyo eşimin arkadaşlik gurubu vardi o arkadaşi hep kotu pis vidyolar atardi hep başka kadinlardan bahsederdi hergun kuru fasulye yemek olmaz bugunde baklavanin tadina bakalim diyodu ben bu mesajlari okudukca deli oluyodum esime soyluyodum yok sen yanlis anlamişin diyodu gece saat 2 de 3 de pis kadin vidyolari atti bende bunu gece gordum dedim ben yanlişmi anlamişim bak dedim ve o gece beni dovdu arkadasinin gonderdigi pis vidyoyu soyledigim icin arkadasindan uzak durmasi gerektigini soyledigim icin ve bu her bu konu acilsa sinirlenir kalkar doverdi biz boşanma aşamasina geldik dedim ya boşaniriz yada o pis arkadaşlarindan uzak durursun ve arkadaşlarindan uzak durdu pandemide araya girince tamamen uzaklaştilar tam cok şukur dedim o pislik arkadaşi eşimin iş yerinde işe başlayincaya kadar simdi eşimle calisiyo 2 ay oldu onceden akşamdan sonra eve gelen adam bu 2 aydir yemek yiyip gidiyo saat 11 12 ye kadar gelmiyo napcam bilmiyorum ben bana bir fikir verin
biz anlaştik bu hafta sonu biraz gezelim dolaşalim diye tutturmuş o arkadaş aileside gelsin yada onun yazligina gidelim diye ben istemiyorum dedikce tutturmuş o arkadaşim cok degişti namaza başlamiş o onceki gibi birisi degil diye hoşuma gitmiyo onunla goruşmesi onunla konuşmasi bir araya gelmesi ama anlamiyo iste
biz anlaştik bu hafta sonu biraz gezelim dolaşalim diye tutturmuş o arkadaş aileside gelsin yada onun yazligina gidelim diye ben istemiyorum dedikce tutturmuş o arkadaşim cok degişti namaza başlamiş o onceki gibi birisi degil diye hoşuma gitmiyo onunla goruşmesi onunla konuşmasi bir araya gelmesi ama anlamiyo iste
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi