Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
kotu arkadaş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iyiki varsiniz cocuklarim" data-source="post: 276351" data-attributes="member: 1848"><p>ama adamin karisi var maşallah o kadar guzelki cok nayif cok kibar bi kadin 12 senelik evliler daha bu sene tuşlu trlefon almiş karisina karisiyla konuşuyom diyoki beni cok kiskaniyo bi yere bile gidemiyorum diyo gittigim zaman aksam burnumdan getiriyo diyorum ya bu kadar karisini seven onu kiskanan bir adam nasil bu kaďar iğrenc oluyo ya vallahi vallahi karisida manken gibi kadin uzun boylu zayif guzel ama karisinin kiymetini bilmiyo işte</p><p>[automerge]1656095386[/automerge]</p><p></p><p>ya napim gulum 3 cocukla ben nereyr gidim bana adam gibi sahip cikan bi ailem yokki ben anneme boşanacam dedim annem bosan gel başka kocaya verim seni dedi napim oturdugum yerde oturmayip</p><p>[automerge]1656095403[/automerge]</p><p></p><p>ya napim gulum 3 cocukla ben nereyr gidim bana adam gibi sahip cikan bi ailem yokki ben anneme boşanacam dedim annem bosan gel başka kocaya verim seni dedi napim oturdugum yerde oturmayip</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iyiki varsiniz cocuklarim, post: 276351, member: 1848"] ama adamin karisi var maşallah o kadar guzelki cok nayif cok kibar bi kadin 12 senelik evliler daha bu sene tuşlu trlefon almiş karisina karisiyla konuşuyom diyoki beni cok kiskaniyo bi yere bile gidemiyorum diyo gittigim zaman aksam burnumdan getiriyo diyorum ya bu kadar karisini seven onu kiskanan bir adam nasil bu kaďar iğrenc oluyo ya vallahi vallahi karisida manken gibi kadin uzun boylu zayif guzel ama karisinin kiymetini bilmiyo işte [automerge]1656095386[/automerge] ya napim gulum 3 cocukla ben nereyr gidim bana adam gibi sahip cikan bi ailem yokki ben anneme boşanacam dedim annem bosan gel başka kocaya verim seni dedi napim oturdugum yerde oturmayip [automerge]1656095403[/automerge] ya napim gulum 3 cocukla ben nereyr gidim bana adam gibi sahip cikan bi ailem yokki ben anneme boşanacam dedim annem bosan gel başka kocaya verim seni dedi napim oturdugum yerde oturmayip [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
kotu arkadaş