Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kqfam cok karisik.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kbra00" data-source="post: 266393" data-attributes="member: 5374"><p>Esra ezmeci var kitaplarını ve kadının Instagram ını takip et çok yararlı şeyler söylüyor ve ilk önce kendin. Sonra da çocukların için kendinde bu bağlılığı değiştirmen lazım arkadaş edin sosyalleş çocuklarınla bir yerlere git halk eğitim kursların var katılabilirsin evde spor yapmaya başla kendini değiştirdikçe eşinde bu değişikliği farkedip seni anlamaya dinlemeye başlıcak çünkü merak edicek seni ve sende şifre koy bazen karşı tarafa aynı duyguları hissettirince anlıyorlar naptıkları seni bunaltmamaya karar verdim de ve kendine bakmaya başla bakım bir kadına muhteşemmiş gibi hissettiriyor erkeklere gereğinden fazla bağlanmak bizi güçsüz ve onlra mecburmuşuz gibi hissettiriyor onlarda malesef bu duyguları kullanıyorlar bu hayatta en iyi öğrendiğim şey ilk kendini sevip kendini ne kadar geliştirsen o kadar anlamlaşıyorsun bu durumu yaşadım ve beni ayağa kaldıran yine kendim oldum eminin sende kendini ayağa kaldırmanın yolunu bulucaksındır</p><p>[automerge]1654538918[/automerge]</p><p>Bu arada bakara süresini evinde sesli birşekilde dinle ve oku gerçekte eve huzur getiriyor</p><p>[automerge]1654538962[/automerge]</p><p>Bu arada bakara süresini düzenli bir şekilde hergün evinde sesli birşekilde dinle ve oku gerçekten eve huzur getiriyor</p><p>[automerge]1654538987[/automerge]</p><p>Bu arada bakara süresini düzenli bir şekilde hergün evinde sesli birşekilde dinle ve oku gerçekten eve huzur getiriyor</p><p>[automerge]1654538991[/automerge]</p><p>Bu arada bakara süresini düzenli bir şekilde hergün evinde sesli birşekilde dinle ve oku gerçekten eve huzur getiriyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kbra00, post: 266393, member: 5374"] Esra ezmeci var kitaplarını ve kadının Instagram ını takip et çok yararlı şeyler söylüyor ve ilk önce kendin. Sonra da çocukların için kendinde bu bağlılığı değiştirmen lazım arkadaş edin sosyalleş çocuklarınla bir yerlere git halk eğitim kursların var katılabilirsin evde spor yapmaya başla kendini değiştirdikçe eşinde bu değişikliği farkedip seni anlamaya dinlemeye başlıcak çünkü merak edicek seni ve sende şifre koy bazen karşı tarafa aynı duyguları hissettirince anlıyorlar naptıkları seni bunaltmamaya karar verdim de ve kendine bakmaya başla bakım bir kadına muhteşemmiş gibi hissettiriyor erkeklere gereğinden fazla bağlanmak bizi güçsüz ve onlra mecburmuşuz gibi hissettiriyor onlarda malesef bu duyguları kullanıyorlar bu hayatta en iyi öğrendiğim şey ilk kendini sevip kendini ne kadar geliştirsen o kadar anlamlaşıyorsun bu durumu yaşadım ve beni ayağa kaldıran yine kendim oldum eminin sende kendini ayağa kaldırmanın yolunu bulucaksındır [automerge]1654538918[/automerge] Bu arada bakara süresini evinde sesli birşekilde dinle ve oku gerçekte eve huzur getiriyor [automerge]1654538962[/automerge] Bu arada bakara süresini düzenli bir şekilde hergün evinde sesli birşekilde dinle ve oku gerçekten eve huzur getiriyor [automerge]1654538987[/automerge] Bu arada bakara süresini düzenli bir şekilde hergün evinde sesli birşekilde dinle ve oku gerçekten eve huzur getiriyor [automerge]1654538991[/automerge] Bu arada bakara süresini düzenli bir şekilde hergün evinde sesli birşekilde dinle ve oku gerçekten eve huzur getiriyor [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kqfam cok karisik.