Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kundaklamakla ilgili tavsiye.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Anneadayadayı" data-source="post: 293976" data-attributes="member: 4460"><p>Merhaba yeni annelerim size bir tavsiyem var. Bebeğim ilk zamanlarda kundağı sevmiyordu sadece yarım kundakta uyuyordu ayakları bağlı bir şekilde. Biriki gün boyunca pek uyumadı ve uykusunda çok sıçrıyordu elleri hareket ediyordu hem de çok fazla suratını dokunuyor ve hata vuruyordu istemeden. Ayrıca emzirirken hep eliyle göğsüme sarılıyordu. Memede uyuya kalırdı ne zaman artık ellerini memeden çeksem uyandı. Ve uykuları çok kalitesiz yarım saat kadar uyuyup uyanıyordu. Şu an 29 günlüğüz ve biriki gece ve gün uykusuz kaldıktan sonra aklıma yine kundak denemek geldi. Kundakladım ve çok şükür harika bir şekilde uyuyor, sıçrama yok aynı zamanda gaz sancılarınada iyi geldi ve çok kolay uykuya dalıyor. Diyeceğim o ki eğer bebeğiniz ilk başlarda kundağı sevmedi die hemen aklınızdan çıkarmayın bu yöntemi. Bebeğiniz sıçrayarak kendini uyandırıyorsa elleri fazla hareketliyse mutlaka deneyin. Belki siz de bu yöntemle miniği daha uzun uyutabilirsiniz. Ha bu arada ben bu tarz hazır kundaklardan aldım harika bir kolaylık cidden. [ATTACH=full]2313[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anneadayadayı, post: 293976, member: 4460"] Merhaba yeni annelerim size bir tavsiyem var. Bebeğim ilk zamanlarda kundağı sevmiyordu sadece yarım kundakta uyuyordu ayakları bağlı bir şekilde. Biriki gün boyunca pek uyumadı ve uykusunda çok sıçrıyordu elleri hareket ediyordu hem de çok fazla suratını dokunuyor ve hata vuruyordu istemeden. Ayrıca emzirirken hep eliyle göğsüme sarılıyordu. Memede uyuya kalırdı ne zaman artık ellerini memeden çeksem uyandı. Ve uykuları çok kalitesiz yarım saat kadar uyuyup uyanıyordu. Şu an 29 günlüğüz ve biriki gece ve gün uykusuz kaldıktan sonra aklıma yine kundak denemek geldi. Kundakladım ve çok şükür harika bir şekilde uyuyor, sıçrama yok aynı zamanda gaz sancılarınada iyi geldi ve çok kolay uykuya dalıyor. Diyeceğim o ki eğer bebeğiniz ilk başlarda kundağı sevmedi die hemen aklınızdan çıkarmayın bu yöntemi. Bebeğiniz sıçrayarak kendini uyandırıyorsa elleri fazla hareketliyse mutlaka deneyin. Belki siz de bu yöntemle miniği daha uzun uyutabilirsiniz. Ha bu arada ben bu tarz hazır kundaklardan aldım harika bir kolaylık cidden. [ATTACH type="full"]2313[/ATTACH] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kundaklamakla ilgili tavsiye.