Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
kurtaj oldum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Asel'in annesi ❤️" data-source="post: 356325" data-attributes="member: 2786"><p>Valla kuzum benm sıkıntım kaynana kayınpeder uzak olmadan asla bitmez valla eşim para konusunda bu hasta surecinde çok sıkışmıştı sürekli dile getiriyor ama annesi inek fbi baktim sagiyor faturalar sonra buz dolap kurban etiyle dolduğu halde yeni etler falan aldırdı bir lira bile para harcamadi.esimi sagiyor bende sinirlendim bana gelince para yok idare et diyorsun dedim kış geldi giycek kiyafetim botum hiç birşeyim yok dedim bende gittim esmden habersiz 1485 TL'lik kışlık takım aldım şimdide bot mont şal falan alicam hem ben acıdım acinxak duruma düştum adam ektiği oğlunu düşünmüyor kullaniyor da ben mi dusuncem bu zamana kdar ben düşündüm de ne oldu artık acimiyorum kuzum herşeyi mi alicam artık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Asel'in annesi ❤️, post: 356325, member: 2786"] Valla kuzum benm sıkıntım kaynana kayınpeder uzak olmadan asla bitmez valla eşim para konusunda bu hasta surecinde çok sıkışmıştı sürekli dile getiriyor ama annesi inek fbi baktim sagiyor faturalar sonra buz dolap kurban etiyle dolduğu halde yeni etler falan aldırdı bir lira bile para harcamadi.esimi sagiyor bende sinirlendim bana gelince para yok idare et diyorsun dedim kış geldi giycek kiyafetim botum hiç birşeyim yok dedim bende gittim esmden habersiz 1485 TL'lik kışlık takım aldım şimdide bot mont şal falan alicam hem ben acıdım acinxak duruma düştum adam ektiği oğlunu düşünmüyor kullaniyor da ben mi dusuncem bu zamana kdar ben düşündüm de ne oldu artık acimiyorum kuzum herşeyi mi alicam artık [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
kurtaj oldum